«Να γίνει γιορτή ο τελικός Futsal»

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Futsal Ανδρών.
Ο τελικός θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 8 του Μάη στις 19:30 στο «Τάσος Παπαδόπουλος / Ελευθερία» και το τρόπαιο διεκδικούν το ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ Λάρνακας.
Στην Συνέντευξη Τύπου οι δυο ομάδες εκπροσωπήθηκαν από μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων, τους προπονητές και τους αρχηγούς τους, ενώ παρών ήταν και εκπρόσωπος της Cytavision η οποία θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό.
«Μπορεί η σεζόν στο Πρωτάθλημα Futsal να μην έληξε όπως θα θέλαμε, όμως ευελπιστώ πως ο τελικό του Κυπέλλου θα είναι μια γιορτή για το άθλημα. Συγχαίρω το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ που έφτασαν μέχρι τον τελικό. Ευχαριστώ θερμά τη Cytavision που θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα», δήλωσε εκ μέρους της ΚΟΠ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Futsal κ. Γιώργος Μηχανικός.
«Συγχαρητήρια στις ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ για τη συμμετοχή τους στον τελικό. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Η Cytavision, ως κατ’ εξοχήν αθλητική πλατφόρμα, βρίσκεται κοντά σε τέτοια μεγάλα γεγονότα. Ας είναι ο τελικός του Κυπέλλου η αρχή και για την προβολή του Futsal από την πλατφόρμα μας», ανέφερε εκ μέρους της Cytavision ο κ. Πανίκος Ξιούρουππας.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ , ο κ. Πανίκος Παναγιώτου δήλωσε τα ακόλουθα:
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη φετινή της πορεία. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και άξια βρίσκεται στον τελικό. Σε ένα τελικό δεν υπάρχει φαβορί. Όλοι μαζί, σοβαροί, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και να πετύχουμε το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. 

Αυτά που έγιναν στον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος, δεν τιμούν κανέναν. Κρίμα να αδικείται το άθλημα του Futsal από λίγους. Θέλουμε δίπλα μας τους σωστούς φιλάθλους μας για να μας στηρίξουν».
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΕΚ, ο αντιπρόεδρος κ. Χριστόφορος Στυλιανού δήλωσε:
«Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε στον τελικό. Θα είναι μια ιστορική μέρα για μας. Το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί, όμως εμείς θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το κύπελλο. 

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, σε πλαίσια αθλητοπρέπειας. Με τον κόσμο δίπλα μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent