Συνέντευξη Τύπου

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014
Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου του τελικού.
------------------------------------------------


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου Futsal.
Ο τελικός θα γίνει την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 19:30 στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος / Ελευθερία» μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Αραράτ.
Μιλώντας εκ μέρους της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλης Μυλωνάς συγχάρηκε τα δύο Σωματεία για την πρόκριση τους στον τελικό.
«Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ και στην Αραράτ που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Ευχόμαστε να γίνει ένας τελικός όπως αρμόζει και στις δύο ομάδες. Η Αραράτ με την κατάκτηση έξι Κυπέλλων είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο άθλημα ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει κατακτήσει το φετινό Πρωτάθλημα και όλα αυτά προδιαθέτουν για ένα αμφίρροπο τελικό», ήταν η τοποθέτηση του κ. Μυλωνά, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Cytavision για τη ζωντανή μετάδοση του τελικού.
«Με την ενέργεια της η Cytavision να μεταδώσει ζωντανά τον τελικό, βοηθά σημαντικά στην προβολή των ομάδων και στην προώθηση του αθλήματος του Futsal», ανέφερε ο κ. Μυλωνς. 

Εκ μέρους των διοικήσεων των δύο ομάδων, στην Συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Μάριος Χαραλάμπους και ο Γενικός Αρχηγός της Αραράτ κ. Μπάρετ  Κοστανιάν.
Αναλυτικά:
Μάριος Χαραλάμπους: «Είμαστε ήδη πρωταθλητές και τώρα, ο μεγάλος μας στόχος είναι το νταμπλ. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, έχουμε πολύ καλές σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο και εύχομαι όλοι μαζί να χαρούμε το μεγάλο τελικό του Futsal. Ο κάθε τελικός είναι και μια γιορτή και θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να χαρεί τον αγώνα και στο τέλος να χειροκροτήσει νικητές και ηττημένους».
Μπάρετ Κοστανιάν: «Συγχαίρουμε το ΑΠΟΕΛ για τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ευχόμαστε όπως ο τελικός του Κυπέλλου να είναι μια γιορτή για το άθλημα μας, μακριά από ακρότητες. Είχαμε μια δύσκολη χρονιά στο Πρωτάθλημα αλλά καταφέραμε να είμαστε ξανά στον τελικό. Είναι η 10η φορά που πετυχαίνουμε κάτι τέτοιο και πιστεύουμε πως με σωστή προετοιμασία, μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».
Το ΑΠΟΕΛ έχει στη διάθεση του 2000 εισιτήρια και η Αραράτ 850. Τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ θα προπωληθούν. Αν δεν εξαντληθούν, θα υπάρχουν ταμεία στο γήπεδο. 

Η τιμή εισόδου όπως ήδη ανακοινώθηκε καθορίστηκε στα 5 ευρώ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent