«Ο Οθέλλος κέρδισε πανάξια το εισιτήριο της ιστορικής ανόδου»">

Ιστορική άνοδος

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014
Από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο Οθέλλος Αθηένου πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορία του.
 
Η άνοδος στην Α’ Κατηγορία εκπλήρωσε ένα όνειρο πολλών χρόνων και στην ακριτική κοινότητα αισθάνονται ιδιαίτερη περηφάνια για το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας τους.
 
Μια αγωνιστική πριν από το φινάλε του Πρωταθλήματος Β1 με το νικηφόρο 3-0 επί της Αναγέννησης Δερύνειας εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο της ανόδου και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιώργος Κουρσάρης τονίζει μεταξύ άλλων:
 
«Καταρχήν θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας και ιδιαίτερα τον κόσμο, που στήριξε κάθε μας βήμα και η συμπαράσταση του τον τελευταίο καιρό ήταν συγκλονιστική με μηνύματα στήριξης από όλους τους Αθηένητες εντός και εκτός Κύπρου.
 
Ο Οθέλλος κέρδισε πανάξια το εισιτήριο της ιστορικής ανόδου και η πορεία της σκληρής δουλειάς για το στόχο ξεκίνησε από πολύ πιο πριν. 

Η υπομονή και η επιμονή δημιούργησε τη μεγάλη προοπτική και τώρα δικαιούμαστε να αισθανόμαστε περήφανοι για την εκπλήρωση του στόχου μας.
 
Στόχος που επιτεύχθηκε μέσα σε σωστά πλαίσια οικονομικού προγραμματισμού. Από την αρχή θέσαμε βασική προϋπόθεση τη λειτουργία μέσα στα πλαίσια που μπορεί να λειτουργήσει ο Οθέλλος χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο το Σωματείο μας. Είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και με την ίδια τακτική θα συνεχίσουμε».
 
Όπως μας ανέφερε ο κ. Κουρσάρης ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά που θα βρει τον Οθέλλο στην Α’ Κατηγορία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και σημαντικά θέματα θα επιλυθούν σύντομα.
 
Στη διαδρομή των 27 αγωνιστικών το συγκρότημα του Κώστα Σακκά εξασφάλισε 52 βαθμούς από 16 νίκες, 4 ισοπαλίες, ενώ δέχτηκε 7 ήττες. Πέτυχε 53 τέρματα και δέχτηκε 25 τέρματα.
 
Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Λάγιος Τέριεκ με 11 τέρματα και ακολουθεί ο Ενρίκε με 9 τέρματα.
 
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελευταίου του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Οθέλλος εξασφάλισε τη δεύτερη θέση.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent