Σε ρυθμούς Τελικού Κυπέλλου

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009
Σε ρυθμούς Κυπέλλου ζει αυτές τις μέρες το Γυναικείο Ποδόσφαιρο. Με το ραντεβού του Τελικού, ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Μαΐου 2009 η αγωνιστική περίοδος σε  τις διοργανώσεις της ΚΟΠ.
 
Απόλλωνας και Λευκοθέα Λατσιών μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το μεγάλο ραντεβού της διάκρισης που θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο ΓΣΠ, στις 17:30.
 
Ο Απόλλωνας μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε Τελικό Κυπέλλου, ενώ η Λευκοθέα Λατσιών έχει να επιδείξει την κατάκτηση του Κυπέλλου στην πρώτη διοργάνωση (περίοδος 1998-99) της ΚΟΠ.
 
Για τον αγώνα της Κυριακής μιλήσαμε με ποδοσφαιρίστριες των δύο ομάδων και το μήνυμα τους ήταν ξεκάθαρο: η γιορτή του Τελικού είναι η καλύτερη ευκαιρία για διαφήμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου.
 
Για νταμπλ ο Απόλλωνας
Η Ναστάζια Χριστοδούλου πριν από δύο βδομάδες πανηγύρισε με τον Απόλλωνα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και τώρα φιλοδοξεί να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του Κυπέλλου.
 
«Σε ένα τελικό χρειάζεται σοβαρότητα, πειθαρχία και ασφαλώς συνεχής προσπάθεια. Μέσα σε ένα παιχνίδι κρίνεται ένα τρόπαιο και το γεγονός ότι κερδίσαμε δύο φορές τη Λευκοθέα στο πρωτάθλημα, δεν λέει απολύτως τίποτα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα», τονίζει η Ναστάζια, που αποτελεί και στέλεχος της Εθνικής Νεανίδων.
 
Η ποδοσφαιρίστρια του Απόλλωνα, υποστηρίζει ότι αυτός ο Τελικός δεν είναι υπόθεση μόνο των οπαδών. «Πρέπει να δούμε το ζήτημα πάνω σε γενικότερη βάση και καλούμε όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου να έρθουν στο γήπεδο και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα παρακολουθήσουν μια μεγάλη γιορτή. Μέσα από τέτοια παιχνίδια το άθλημα μπορεί να κερδίσει περισσότερους φίλους».
 
Δύο χρόνια παρουσίας στο γυναικείο ποδόσφαιρο και ο Απόλλωνας κατέκτησε ήδη ένα πρωτάθλημα. «Στόχος μας είναι το νταμπλ και υπάρχουν οι δυνατότητες για να το πετύχουμε. Εύχομαι ξανά, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο», αναφέρει καταλήγοντας η Ναστάζια.
 
Αισιοδοξία στην Λευκοθέα
Η Μικαέλα Χάλιου, από τα βασικά στελέχη της Λευκοθέας και στέλεχος της Εθνικής Νεανίδων, πιστεύει πως ο Τελικός θα αποτελέσει την καλύτερη ευκαιρία για διαφήμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου.
 
«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τις ομάδες και την ΚΟΠ και θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσει και το γυναικείο ποδόσφαιρο περισσότερους υποστηρικτές» επισημαίνει χαρακτηριστικά η Μικαέλα και συνεχίζοντας προσθέτει:
 
«Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και σε ένα τελικό η κάθε ομάδα έχει τις δικές της ελπίδες. Ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα παρακολουθήσει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να γίνει γιορτή».
 
Η Μικαέλα υπηρετεί το άθλημα από αγάπη και το ίδιο συμβαίνει με τις περισσότερες κοπέλες που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της ΚΟΠ. «Παίζω ποδόσφαιρο από αγάπη για το άθλημα, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και χρειάζονται πολλές θυσίες από όλες τις κοπέλες για να υπάρχει σήμερα γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Ο κόσμος αξίζει να αγκαλιάσει περισσότερο το άθλημα και ελπίζω να γίνει μια νέα αρχή από τον Τελικό Κυπέλλου», το καταληκτικό σχόλιο της Χάλιου.
 
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent