Αποφάσεις που θα διευκολύνουν τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον τελικό.">

Αστυνομική ανακοίνωση για τον τελικό του Κυπέλλου

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013
Αποφάσεις που θα διευκολύνουν τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ-Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαϊου και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο.
 
Η Αστυνομία καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρακολουθήσει τον τελικό, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και προτρέπει στους φιλάθλους να προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
 
**Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30. Λόγω του ότι στις εισόδους θα διεξάγεται έλεγχος αυθεντικότητας των εισιτηρίων με ειδικό ψηφιακό σαρωτή και απαιτείται περισσότερος χρόνος, καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.
 
**Σε συνεννόηση με τα δύο Σωματεία συμφωνήθηκε όπως στους οπαδούς της γηπεδούχου  ομάδας της ΑΕΛ παραχωρηθεί η ανατολική κερκίδα και στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα.
 
**Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο. Θα υπάρξει μόνο προπώληση. Στο στάδιο θα εισέλθουν ΜΟΝΟ όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων είτε είναι ενήλικες είτε παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας.
 
**Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί της ΑΕΛ κατά την άφιξη και την αναχώρηση τους να χρησιμοποιήσουν τον υπεραστικό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας και από τον κυκλικό κόμβο Αγ. Φυλάξεως να κατευθυνθούν νότια στην οδό Αγ. Φυλάξεως όπου να στρίβουν δεξιά στην οδό Στέλιου Κυριακίδη. Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να χρησιμοποιήσουν την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.
 
**Η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Αναστάση Ανδρέου από η ώρα 15:30 μέχρι και το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα.
  
**Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού / σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου.
 
**Τόσο η Αστυνομία όσο η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια επίσης να μην προσπαθήσουν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για πανηγυρισμούς μετά την λήξη σεβόμενοι το αποτέλεσμα και τους ποδοσφαιριστές. 

Η αστυνομία θα βρίσκεται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent