Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο η δράση του Πρωταθλήματος Δ΄ Κατηγορίας.">

Ανεβαίνει και ο Εθνικός Λατσιών

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012
Ο Εθνικός Λατσιών πανηγυρίζει την άνοδο του στην Γ’ Κατηγορία. Μετά την ΑΕΚ Κυθρέας και την ΑΕΚ Κοράκου διαβαθμίστηκε και ο Κέδρος.
 
Πρωταθλητής στο φετινό Πρωτάθλημα Cyta Δ’ Κατηγορίας αναδείχτηκε ο Διγενής Ορόκλινης και τη δεύτερη θέση εξασφάλισε η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.
 
Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την Κυριακή στην Ορόκλινη στο φινάλε της χρονιάς και όπως ήδη ανακοινώθηκε, μετά τη λήξη θα γίνει η απονομή του επάθλου στον πρωταθλητή Διγενή.
 
Η κούρσα συνεχίστηκε σήμερα με πέντε αναμετρήσεις που ξεκαθάρισαν οριστικά και τις τελευταίες δύο εκκρεμότητες της πάνω αλλά και της κάτω ζώνης.
 
Ο Εθνικός Λατσιών μετά το νικηφόρο εκτός έδρας 2-0 επί του Κ&Ε Τραχωνίου έφτασε στους 47 βαθμούς και με την κατάκτηση της τρίτης θέσης κέρδισε εισιτήριο ανόδου.
 
Στο 44’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο που στο φινάλε του πρώτου μέρους αποβλήθηκε όπως και ο Στέλιος Καλοπαίδης των γηπεδούχων και οι δύο ομάδες συνέχισαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.
 
Το 2-0 για τον Εθνικό έγινε στο 60’ από τον Μάριο Ιωάννου και στο 68’ αποβλήθηκε ο Ανδρέας Χρίστου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.
 
Διαβαθμίστηκε ο Κέδρος
Ο Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας κέρδισε με 3-1 την Ελπίδα Αστρομερίτη όμως διαβαθμίστηκε, αφού η τριπλή ισοβαθμία με τη Δυναμό Περβολιών και την ΜΕΑΠ τον άφησε στην 13η θέση της τελικής κατάταξης.
 
Η ΜΕΑΠ κέρδισε στην έδρα της με 4-1 τον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς και έφτασε στους 35 βαθμούς, όσους και η Δυναμό Περβολιών, που ηττήθηκε στην έδρα της με 3-1 τον Κισσό.
 
Τέλος η Ξυλοτύμπου νίκησε με 2-0 στην έδρα της τον Ηρακλή Γερολάκκου και τερμάτισε στην τέταρτη θέση.
 
Ο αγώνας στην Κοράκου μεταξύ της τοπικής ΑΕΚ και της ΑΕΚ Κυθρέας δεν έγινε λόγω μη παρουσίας της φιλοξενούμενης ομάδας.
 
Η αναλυτική βαθμολογία δημοσιεύεται στην Κατηγορία Διοργανώσεις / Άνδρες και κάτω από τον τίτλο Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας 2011/2012.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent