Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021
Το κείμενο ανανεώνεται

*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Κλεόβουλος Μιχαήλ θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Futsal.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ VUJADIN SAVIC θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου JAIRO DE MACEDO DA SILVA θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας FLORIAN THIERRY ALAIN TAULEMESSE θα εκτίσει την ποινή του στην 14ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Αραδίππου MOHAMED OMAR SASSI θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Αγάπιος Αγαπίου θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου OSCAR ADRIAN LUCERO θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών FEDERICO IVAN RASIC θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
 
*Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γερολάκκου SVETOSLAV PANAMSKI θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.
 
*Ο ποδοσφαιριστής του ΘΟΪ Λακατάμιας ANDERSON OTUMFOUR DARKWA θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ Ολύμπιος Ανωνιάδης και Μάριος Κυριάκου θα εκτίσουν την ποινή τους στη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας
*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Ιάκωβος Χατζηδημητρίου θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας.
 
*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου TYLER RYAN DODD θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent