Γιάννος Οκκάς: «Συνεχίζουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με απαιτήσεις»

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021

Ο απολογισμός της αποστολής στο Φαρένσε κατέγραψε ήττα με βαρύ σκορ για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής στις δηλώσεις του, στάθηκε στην ποιότητα των Πορτογάλων που δικαιολογεί και την παρουσία τους στην κορυφή του ομίλου μας.

«’Ήταν το δεύτερο στη σειρά παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες με το φαβορί του ομίλου και ο βαθμός δυσκολίας ακόμη μεγαλύτερος απέναντι  σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι η Πορτογαλία. Η προσπάθεια που έγινε σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτική με την κατάληξη του σκορ.

Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι ο αντίπαλος μας, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, έδειξε σήμερα γιατί βρίσκεται τόσο ψηλά», δήλωσε καταρχήν ο Γιάννος Οκκάς και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Αντιμετωπίζοντας τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, τα οποιαδήποτε λάθη σίγουρα στοιχίζουν.  Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, χωρίς να περιοριστούμε σε παθητικό ρόλο, όσο και να μας ανάγκασαν οι αντίπαλοι μας. Υπάρχουν και τα θετικά μέσα από τέτοια παιχνίδια.

Ο στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της προσπάθειας μας είναι σταθερός και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με απαιτήσεις.

Έρχονται παιχνίδια που οι αντίπαλοι μας δεν είναι της δυναμικής αλλά και της ποιότητας της Πορτογαλίας και εκτός από τις καλές εμφανίσεις, θέλουμε και βαθμολογικό κέρδος».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent