Α. Τσολάκης: «Μεγάλη εμπειρία να παίζεις με ομάδες όπως η Ολλανδία» (video)

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021
Μεγάλη πρόκληση περιμένει την Παρασκευή το βράδυ την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, αφού θα αγωνιστεί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου σε επίπεδο γυναικείου ποδοσφαίρου, την Εθνική Ολλανδίας.  Ο αγώνας θα γίνει στο ΑΕΚ Arena και θα αρχίσει στις 21:45. 

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα, θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική εμπειρία για την ομάδα μας, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ολλανδία από την άλλη, αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών το 2019, χάνοντας με 2-0 από τις ΗΠΑ ενώ το 2017 κατέκτησε το EURO Γυναικών και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης. 

Ενόψει του αυριανού αγώνα, χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Άγγελου Τσολάκη: 

"Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής απέναντι σε ένα μεγαθήριο, νούμερο 4 στον κόσμο όπως είναι η Ολλανδία. Προσπαθούμε να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε κυρίως όσον αφορά την αμυντική λειτουργία και την αμυντική τακτική της ομάδας μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο. Θα παλέψουμε. Θα είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία για εμάς να αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ολλανδία και έτσι το βλέπουν και οι παίκτριες μου. Θα είμαστε η αδύνατη ομάδα, όμως, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε ένα τιμητικό αποτέλεσμα για την Κύπρο μας».
 
Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί απόψε με προπόνηση στο ΑΕΚ Αrena. Στη διάθεση του Άγγελου Τσολάκη βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Κωνσταντίνα Κουζάλη, Μαρία Ματθαίου, Ελένη Ττάκκα, Κατερίνα Παναγιώτου, Φιλίππα Σάββα, Χαρά Χαραλάμπους, Ειρήνη Ανδρέου, Κορίνα Πάολα Αδάμου, Γεωργία Ξενοφώντος, Μαρία Ιωάννου, Ελένη Γιάννου, Μαριλένα Γεωργίου, Σάρα Παπαδοπούλου, Κυριακή Βασιλείου, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Μικαέλλα Χάλιου,  Άντρια Κιρκίνη, Χριστιάνα Σολωμού, Σταυριάνα Αντωνίου,  Άντρη Βιολάρη, Βικτώρια Ζαμπά, Krystyna Marie Freda  και Χαρά Νεοφύτου.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent