Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021
*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Στέφανος Μιχαήλ θα εκτίσει την ποινή του στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΙΛ Λύσης Χρύσανθος Μάτζαλος και Κωνσταντίνος Τσούπρος θα εκτίσουν την ποινή τους στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Tawonga Chimodji θα εκτίσει την ποινή του στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Χρίστος Χατζηπασχάλης θα εκτίσει την ποινή του στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης Αλέξανδρος Θεοχάρους θα εκτίσει την ποινή του στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας Αγαθόκλης Πολύζος θα εκτίσει την ποινή του στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Οθέλλου Σωτήρης Φιάκκας και Ανδρέας Βασιλείου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα Ανδρέας Χατζηκωνσταντής θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Αστρομερίτη Χριστόφορος Ξενοφώντος θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ο Κορμακίτης Βασίλης Τζακίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γερολάκκου Σοφοκλής Θεοδώρου θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Πέγειας Πόλυς Φιλίππου και Χαράλαμπος Μιχαήλ θα εκτίσουν την ποινή τους στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent