Άρχισε προετοιμασία ενόψει Ισραήλ η Εθνική Futsal

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
Σε ρυθμούς επίσημων αγώνων η Εθνική μας ομάδα Futsal Ανδρών. Την Τρίτη στις 20:00 αντιμετωπίζει στο Τελ Αβίβ την Εθνική Ισραήλ για τα play-offs του UEFA Futsal Euro. Στόχος της Εθνικής μας είναι να θέσει βάσεις πρόκρισης σε προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης, ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στη Λευκωσία.

Η προετοιμασία άρχισε το απόγευμα της Παρασκευής με προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Δομετίου. Σε αυτήν συμμετείχαν και οι 13 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην αποστολή, η οποία την Κυριακή το πρωί θα αναχωρήσει για το Ισραήλ. 

Ως επί το πλείστον, πρόκειται για νέους και νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων, πρώτη φορά έχουν κληθεί στην Εθνική Ανδρών Futsal. Από την ομάδα που τον περασμένο Φεβρουάριο εξασφάλισε την πρόκριση της στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, στην κλήση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Άθου Στυλιανού αποστολή βρίσκονται μόλις τρεις ποδοσφαιριστές, οι Σάββας Ομήρου, Παναγιώτης Σκαρπάρης και Kanjo Gevara. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Κρέκος, Δημήτρης Αγγελής, Ανδρέας Μαλαός, Σάκης Πατίκης, Δημήτρης Νικολαϊδής, Παναγιώτης Σκαρπάρης, Παρασκευάς Ψηλογένης, Σάββας Ομήρου, Χάρης Κουλλουπα, Κυριάκος Στυλιανού, Μάμας Λοϊζου, Χρίστος Στυλιανού και Kanjo Gevara.

Πριν την έναρξη των προπονήσεων, όλα τα μέλη της Εθνικής Futsal υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊου και ήταν όλοι αρνητικοί. 

Η Εθνική μας ομάδα, αν αποκλείσει στο Ισραήλ, θα συμμετάσχει στον 5ο όμιλο προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal Euro με αντιπάλους το Καζακστάν, τη Λευκορωσία και την Ουγγαρία. Οι αγώνες αρχίζουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent