Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες (30/10)

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. 

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας ο Κορμακίτης Γιάννης Κυρμιζή θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την ΜΕΑΠ.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άσσιας Ιάκωβος Παναγή θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την Ελπίδα Αστρομερίτη.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Αστρομερίτη Κωνσταντίνος Αυλωνίτης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Εθνικό Άσσιας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πέγειας Ευστάθιος Πατσαλίδης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την Εληά Λυθροδόντα.

*Ο προπονητής της Πέγειας Γιάννης Χριστοδούλου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την Εληά Λυθροδόντα.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γερολάκκου Νικόλας Χαναππάς θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την ΕΝΑΔ.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλειος Εφραίμ Μάντζης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου Puncheon Jason θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την ΑΕΛ.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Michael Felgate θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Ονήσιλο Σωτήρας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά Stjepan Salic θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent