Δηλώσεις Βάλεμ και Λαϊφη για τον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020
Σε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με το Αζερμπαϊτζαν μίλησαν ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Λαϊφης.

Και οι δύο στάθηκαν στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική ομάδα αλλά και στον στόχο της νίκης στην αυριανή αναμέτρηση. 

"Παρά την ήττα από το Μαυροβούνιο, είδα κάποια θετικά πράγματα στην ομάδα μου τα οποία θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε και στον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν. Μας περιμένει ένας διαφορετικός αγώνας. Με όλο το σεβασμό προς τον αντίπαλο, θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να την πετύχουμε. Χτίζουμε για το μέλλον, χωρίς να αδιαφορούμε για το αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο, πάντα παίζεις για τη νίκη, η οποία αν έρθει, θα μας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα. Θέλουμε χρονο ως ομάδα, Προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού, τη νοοτροπία, τη φιλοσοφία. Χτίζουμε για το μέλλον, προσπαθούμε να αναπτυχθούμε και να μεγαλώσουμε ως ομάδα, διεκδικώντας πάντα και το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η απογοήτευση που είδα στα αποδυτήρια μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο, λέει πάρα πολλά για εμένα για τη νοοτροπία της ομάδας μου", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βάλεμ. 

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Λαϊφης δήλωσε:

"Υπάρχει πολλή ποιότητα στην Εθνική ομάδα. Έχουν έρθει κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές τους οποίους όλοι πρέπει να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε. Είναι επίσης σημαντικό να παίζουν στις ομάδες τους για να έρχονται ποιο έτοιμοι στην Εθνικη. Στον αυριανό αγώνα δεν πρέπει να μπούμε φοβισμένοι. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Οι πιο έμπειροι πρέπει να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά και όλοι μαζί, να τα δώσουμε όλα". 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent