Ραν Μπεν Σιμόν: «Το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο, αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και στα 90 λεπτά»

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, το 6-1 δεν μας άξιζε σύμφωνα με αυτά που έδωσαν οι διεθνείς μας απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως το Βέλγιο.

«Το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο, αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και στα 90 λεπτά και όταν το κάνεις αυτό, μερικές φορές δέχεσαι γκολ. Είναι παράξενο, χάσαμε 5-0 από την Ρωσία και το αξίζαμε, σήμερα το 6-1 δεν μας άξιζε.

Το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να μην δέχεσαι εύκολα γκολ και σήμερα δεχθήκαμε τόσο εύκολα γκολ, σε ένα παιχνίδι που ήταν καλό για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής στην κάμερα του ΡΙΚ και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Δεν έχω παράπονο από κανένα ποδοσφαιριστή μου. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να δέχεσαι τόσο εύκολα τέρματα. Η Κύπρος προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, να δημιουργήσει μέσα στο Βέλγιο. Ποτέ δεν φταίμε κανένα, ο Νεόφυτος έκανε το πρώτο του παιχνίδι, ο Κύπρος Χριστοφόρου έκανε καλό παιχνίδι, ο Γουήλερ ήταν πολύ καλός.

Αν αναλύσουμε την πορεία της ομάδας,  βλέπεις του νέους παίκτες που έρχονται στην ομάδα, βλέπουμε ότι παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι με Σκωτία και είχαμε καλές στιγμές με το Βέλγιο. Οι παίκτες κάνουν μεγάλα βήματα, όπως και η ομάδα. Πιστεύω ότι είδαμε μια καλή ομάδα σήμερα αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε βαριά ήττα.

Κληρωθήκαμε σε ένα όμιλο με Βέλγιο και Ρωσία, δυο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και βρεθήκαμε πολύ κοντά στην τρίτη θέση. Κάναμε δυο εξαιρετικά παιχνίδια με τη Σκωτία, αξίζαμε κάτι περισσότερο.

Έχουμε μια καλή Εθνική που προοδεύει, έχουμε καλούς συνεργάτες και καλούς ανθρώπους στα αποδυτήρια και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ο κ. Σιμόν απαντώντας σε ερώτημα για τη συνεργασία του με την Ομοσπονδία, ανέφερε τα εξής:

«Ελπίζω ότι θα συνεχίσω. Θα καθίσουμε με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να συζητήσουμε. Όλοι θέλουμε το καλύτερο της Κύπρου, είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ. Ότι γίνει, θα είναι αποδεκτό».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent