Δηλώσεις Ραν Μπεν Σιμόν και Δημητρίου για τον αγώνα με το Βέλγιο

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
Την αισιοδοξία ότι η Εθνική μας θα είναι ανταγωνιστική στον αγώνα με το Βέλγιο στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό εξέφρασε μιλώντας σε Συνέντευξη Τύπου ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν.

«Παίξαμε με το Βέλγιο και πριν δύο χρόνια  και ο αγώνας της Τρίτης  θα είναι ένα καλός σημείο σύγκρισης, για το αν έχουμε κάνει πρόοδο τα δύο τελευταία χρόνια. Η δική μου απάντηση σε αυτό το ερώτημα, είναι πως ναι, ασφαλώς έχουμε προοδεύσει», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής μας, για να προσθέσει:

«Ήταν σκληρός ο τρόπος που χάσαμε από την Σκωτία, όμως αυτός ο αγώνας έχει τελειώσει. Ως Εθνική ομάδα θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Τα πόδια μας πατούν πάντα γερά στη γη δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ότι παίζουμε αύριο, εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε ότι έχουμε κάνει βήματα προς τα εμπρός. Παρακολουθώ το Βέλγιο τα τελευταία δυο χρόνια. Είναι μια Εθνική που δίνει πάντα το 100% στο γήπεδο, έχει πάντα την ίδια σοβαρότητα, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το μέλλον της Εθνικής και για το κατά πόσον ο ίδιος θα συνεχίσει, απάντησε:

«Ανεξάρτητα αν το μέλλον της Εθνικής θα είναι μαζί μου ή όχι, είμαι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα της Εθνικής Κύπρου. Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να είμαι στην Εθνική και στο μέλλον, όμως, ανεξάρτητα από αυτό, πιστεύω στον Κύπριο ποδοσφαιριστή, πιστεύω στη δουλειά που γίνεται στις μικρότερες ηλικίες, πιστεύω στην προοπτική που υπάρχει και είμαι αισιόδοξος».

Ο Τζέισον Δημητρίου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη Συνέντευξη Τύπου.

"Στόχος μας τον αυριανό αγώνα είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Θεωρώ έχουμε κάνει βήματα προόδου τα τελευταία δυο χρόνια. Το πιο σημαντικό αύριο είναι να έχουμε καλή απόδοση. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε καλή απόδοση στο γήπεδο" ανέφερε ο Τζέισον. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent