Ραν Μπεν Σιμόν: «Η ομάδα που έπαιξε καλύτερα έχασε»

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019
Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Σκωτία και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν.

«Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Είμαι περήφανος για αυτούς, δεν έχω κανένα παράπονο. Για μένα μια ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Ποτέ μου δεν μιλώ για διαιτητές, αλλά σήμερα δεν ήταν καλή η απόδοση τους. Πετύχαμε ένα καθαρό γκολ το οποίο δεν μέτρησε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε, δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι όμως το αποτέλεσμα για εμάς είναι απογοητευτικό. Η ομάδα που έπαιξε καλύτερα σήμερα, τελικά ήταν αυτή που έχασε.

Παίξαμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, προσπαθώντας να έχουμε κατοχή μπάλας. Όταν δεχτήκαμε το γκολ, αλλάξαμε το σύστημα κάναμε κάποιες εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές. Για να είμαι ειλικρινής και πριν χτυπήσει ο Καρώ είχα στο μυαλό μου την αλλαγή του Κάστανου ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Δείξαμε ότι έχουμε μια καλή Εθνική ομάδα, μια Εθνική ομάδα η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και αρχίζουμε ήδη προετοιμασία για τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προετοιμάσουμε την ομάδα και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent