Μπεν Σιμόν: «Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση»

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019
Ως μια μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε τον αγώνα με τη Ρωσία ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν.

"Ανυπονομονούμε για τη μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα που παίζει επιθετικό και μοντέρνο ποδόσφαιρο, όμως έχουμε και εμείς την αξία μας ως ομάδα. Σε κάθε αγώνα που δίνουμε, κυρίως στην έδρα μας, στόχος μας είναι η νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε και με τη Ρωσία. Σε αυτή μας την προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει", ανέφερε ο κ. Μπεν Σιμόν, για να προσθέσει:

"Δεν θέλουμε οι αγώνες της Εθνικής να είναι όπως μια ταινία που έχει προκαθορισμένο τέλος. Θέλουμε εμείς με την προσπάθεια μας να καθορίζουμε το πως θα ολοκληρωθεί ο αγώνας. Μπορεί οι στόχοι μας στον όμιλο να είναι διαφορετικοί από αυτούς της Ρωσίας, όμως έχουμε και εμείς ξεκάθαρο στόχο που είναι η τρίτη θέση. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε αγώνα της Εθνικής ως το σημαντικότερο. Η Εθνική προοδεύει συνεχώς και θα προσπαθήσουμε να το αποδείξουμε και στον αγώνα με τη Ρωσία".

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Ανδρέας Καρώ τόνισε πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσει η ομάδα στη νίκη. "Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς. Έχουμε καλή Εθνική ομάδα και στόχος μας είναι να το δείξουμε και στο γήπεδο, απέναντι στη Ρωσία", δήλωσε ο Καρώ. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent