Προσπάθεια για συνεχή βελτίωση του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας συνάντηση των Προέδρων και Εκπροσώπων των Σωματείων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας με την ηγεσία της ΚΟΠ στην οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Κατηγορία.

Παρών ήταν ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Μικρών Κατηγοριών της Ομοσπονδίας Χάρης Λοϊζίδης, ο εκπρόσωπος της Γ' Κατηγορίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ Φίλιππος Γιαπατός και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε εποικοδομητική συζήτηση με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση του συναρπαστικού Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Η ΚΟΠ όπως αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο της κ. Κούμα, θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα και μέσα από σχεδιασμούς με αυξημένα κίνητρα, να ενισχύσει περισσότερο την αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών και η Κατηγορία να αποτελέσει προθάλαμο ανάπτυξης για την ανέλιξη των ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών των ομάδων μας.

Μέσα στις σκέψεις της Ομοσπονδίας, είναι και η τακτική  παρακολούθηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Κατηγορίας από το τεχνικό τμήμα της Ομοσπονδίας.


Ο Πρόεδρος ζήτησε επίσης τις απόψεις των Σωματείων αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και αν επιθυμούν να αλλάξει οτιδήποτε για να γίνει καλύτερο.

Η αναβάθμιση της προβολής της Κατηγορίας στα ΜΜΕ θα βοηθήσει γενικότερα το Πρωτάθλημα, καθώς και την προσπάθεια προσέλκυσης  χορηγών για ενίσχυση των ομάδων μας.

Το θέμα της βελτίωσης των γηπέδων συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες της συνολικής προσπάθειας για αναβάθμιση της Κατηγορίας και θα ζητηθεί συνάντηση για συζήτηση για το πρόβλημα των γηπεδικών εγκαταστάσεων με τον ΚΟΑ.

Τα Σωματεία ζήτησαν επίσης την παρέμβαση της Ομοσπονδίας για παροχή διευκολύνσεων στους στρατεύσιμους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ομάδες του Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent