Φινάλε με αντίπαλο το Γιβραλτάρ

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019
Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε των υποχρεώσεων μας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2020 και νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, η Εθνική μας θα διεκδικήσει τις τελευταίες της ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Κύπρος θέλει απαραίτητα νίκη με ευρύ σκορ απέναντι στο Γιβραλτάρ (ώρα έναρξης 14:00) για να φτάσει στους τέσσερις βαθμούς και να διατηρήσει το δικαίωμα της πρόκρισης, αναμένοντας βέβαια το αποτέλεσμα του αγώνα της Λετονίας με την Αγγλία (έναρξη στις 17:00).

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή.

Η ανάλυση για τον αντίπαλο αλλά και το πλάνο δράσης καταλήγουν στον ίδιο παρονομαστή: η επίτευξη του στόχου για ευρεία νίκη μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με καθαρό μυαλό.

Με αντίπαλο το Γιβραλτάρ δεν υπάρχει προϊστορία, καθώς συμμετέχει για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση.

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»
«Ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε, όμως δυστυχώς ο απολογισμός δεν αντιπροσωπεύει την παρουσία μας. Αξίζαμε για καλύτερο απολογισμό, αδικήσαμε πρώτα του εαυτούς μας.

Ακόμη έχουμε ελπίδες και θα κυνηγήσουμε νικηφόρο αποτέλεσμα με το Γιβραλτάρ για να μπορούμε να περιμένουμε νίκη της Αγγλίας.

Η ομάδα παρουσίασε σημαντική βελτίωση, παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε εξασφαλισμένη την πρόκριση. Όσοι ήταν κοντά στην ομάδα και είδαν την προσπάθεια μας, πιστεύω ότι θα συμφωνούν πως είναι άδικος ο απολογισμός του ενός βαθμού σε δύο αγώνες.

Όταν θα γίνει ο τελικός απολογισμός θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Πιστεύω όμως ότι το Futsal μπορεί να χαρίσει επιτυχίες στην Κύπρο και αξίζει να στηρίζουμε το άθλημα για να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο διεθνής μας Νίκος Χατζηγεωργίου.

Το σκηνικό στον όμιλο μας:

1η αγωνιστική
Λετονία – Κύπρος…0-0
Αγγλία – Γιβραλτάρ…4-1

2η αγωνιστική
Κύπρος – Αγγλία...4-5
Λετονία – Γιβραλτάρ...9-0

3η αγωνιστική (2 Φεβρουαρίου)
Κύπρος – Γιβραλτάρ
Λετονία – Αγγλία

Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης του ομίλου μας θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η βαθμολογία στον όμιλο μας μετά από δύο αγωνιστικές
1. ΑΓΓΛΙΑ 9-5 6
2. ΛΕΤΟΝΙΑ 9-0 4
3. ΚΥΠΡΟΣ 4-5 1
4. ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ 1-13 0

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent