Οι ευχαριστίες του Νίκου Ανδρονίκου προς τους διεθνείς μας και οι ευχές του για την Εθνική μας στη Σλοβενία

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
Ο Νίκος Ανδρονίκου παρουσιάστηκε λυπημένος για την κατάληξη του αγώνα στη Μάλτα από τη διαμόρφωση της ισοπαλίας (1-1) στο 90+2.

«Είμαι λυπημένος για την απώλεια της νίκης στις καθυστερήσεις. Ήταν το τρίτο παιχνίδι αυτής της προκριματικής φάσης που δεχόμαστε γκολ στις καθυστερήσεις και χάσαμε πολύτιμους βαθμούς, που σήμερα θα μας έδιναν καλύτερο απολογισμό.

Είμαι πολύ λυπημένος που χάσαμε τη νίκη με αυτό τον τρόπο. Τα παιδιά πάλεψαν και δεν έχω κανένα παράπονο. Τους ευχαριστώ για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Ο τελικός απολογισμός από τη συμμετοχή μας στην προκριματική φάση σίγουρα μας αδικεί ,όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που πέρασε».

Συνεχίζοντας ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής της Εθνικής Ελπίδων τόνισε:

«Όλα τα δεδομένα από τη συμμετοχή μας στην προκριματική φάση θα αξιολογηθούν από την Ομοσπονδία και οι διαπιστώσεις από τη διαδρομή των δέκα αγώνων είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσουν για να ενισχυθούν οι προϋποθέσεις προς την κατεύθυνση της βελτίωσης. Η ΚΟΠ με τους σχεδιασμούς της ενισχύει συνεχώς την προσπάθεια για να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο και αυτά τα διδάγματα θα έχουν ασφαλώς τη δική τους χρησιμότητα».

Καταλήγοντας ο Νίκος Ανδρονίκου ευχήθηκε τα καλύτερα στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών που σε λίγο θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία. «Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας και η παρουσία της μέσα από προηγούμενους αγώνες μας έχει δώσει το δικαίωμα της αισιοδοξίας», το καταληκτικό σχόλιο του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent