Παγκύπριο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018
Μετονομασία του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ μετά τη συνεργασία με το κολέγιο Alexander College που ανακοινώθηκε την Πέμπτη σε διάσκεψη στη Λάρνακα.

Στην παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή και εκ των ιδιοκτήτων της εταιρείας κ. Άντη Λόππα, του Προέδρου της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνου Τομοθέου μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου και του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά, ανακοινώθηκε η χορηγική συνεργασία για το 2018- 2019 και το Πρωτάθλημα μετονομάζεται πλέον σε Παγκύπριο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.

«Έχω γνώση ως πρόεδρος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τους προϋπολογισμούς τους οι ομάδες των μικρών μας Κατηγοριών και μέσα από αυτή τη συνεργασία θέλουμε να βοηθήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λόππας.

Από την πλευρά του ο κ. Μαρίνος Τιμοθέου ανέφερε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της συνεργασίας.

«Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Alexander College Education LTD για την απόφασή της να στηρίξει τα σωματεία της Επίλεκτης Κατηγορίας και είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία μας θα έχει διάρκεια με ποικιλότροπο τρόπο για τα Σωματεία μας».

Με την υπογραφή της χορηγικής συμφωνίας για μετονομασία του Πρωταθλήματος, ανακοινώθηκε επίσης ότι θα βραβεύεται από το Alexander College ο πρώτος σκόρερ της Κατηγορίας με τη παραχώρηση υποτροφίας στο κολέγιο.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent