Η Coca - Cola χορηγός του Κυπέλλου Κύπρου μέχρι το 2021

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Ο Country Sales Manager της Α/φοί Λανίτη Βαγγέλης Μόσχος με το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά λίγο μετά την ανανέωση της συμφωνίας χορηγίας του Κυπέλλου. 
-------------------------------------


Η Α/φοί Λανίτη και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανανέωσαν τη συνεργασία τους για το Κύπελλο Coca–Cola για ακόμη τρία χρόνια, δίνοντας έτσι συνέχεια στην ήδη 56χρονη κοινή πορεία τους.

Η συμφωνία αφορά τη χορηγία του Κυπέλλου Coca–Cola A’-B’ Κατηγορίας και Γ’ Κατηγορίας-Επίλεκτης ΣΤΟΚ και θα έχει ισχύ μέχρι το 2021.

Οι σχετικές ανακοινώσεις για την ανανέωση της χορηγίας έγιναν από τον Country Sales Manager της Α/φοί Λανίτη, Βαγγέλη Μόσχο, και τον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ, Ανθούλη Μυλωνά, μετά από συνάντηση που είχαν την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Η Coca–Cola χορηγεί τη διοργάνωση του Κυπέλλου Κύπρου εδώ και 56 ολόκληρα χρόνια, κάνοντάς το αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας της χώρας. Η ιδιαίτερη αυτή σχέση με την ΚΟΠ άρχισε το 1962 και είναι ίσως η μακροβιότερη στο χώρο, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ευρώπη.

Με την ανανέωση της συνεργασίας τους, το Κύπελο Κύπρου θα διατηρήσει την επωνυμία «Κύπελο Coca-Cola» συνεχίζοντας την παράδοση η οποία θα μετρά σχεδόν έξι δεκαετίες ζωής το 2021. 

«Η σημερινή ημέρα είναι ορόσημο για μας και δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε υπερήφανοι για την κοινή μας πορεία με την ΚΟΠ. Αυτή η σχέση θα συνεχίσει να προσφέρει στιγμές ποδοσφαιρικής αριστείας στο κυπριακό φίλαθλο κοινό. Μέσω αυτής της συνεργασίας σκοπεύουμε να διατηρήσουμε ψηλά την προβολή του αθλητικού πνεύματος και να ενισχύσουμε το αίσθημα ευγενούς άμιλλας που διέπει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Η Coca–Cola είναι το κατ’ εξοχήν  ποδοσφαιρικό αναψυκτικό και ταυτίζει τους Κύπριους φιλάθλους με τις χαρές και τις συγκινήσεις», δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Μόσχος.

O Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ , Ανθούλης Μυλωνάς, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία Α/φοι Λανίτη για την ανανέωση της συνεργασίας που επιβεβαιώνει την μακροχρόνια αγαστή συνεργασία που συνέδεσε τον θεσμό του κυπέλλου με την Coca-Cola.

«Ως Ομοσπονδία είμαστε περήφανοι για αυτή την συνεργασία και αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ανταποδώσουμε  στο μέγιστο βαθμό την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της εταιρείας Α/φοι Λανίτη» τονίζει ο κ. Μυλωνάς.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent