Ο απολογισμός από τη συμμετοχή της Εθνικής Νεανίδων στην προκριματική φάση

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Ο απολογισμός από τη συμμετοχή μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων U19 καταγράφει ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για την επόμενη μέρα.
 
Η προσπάθεια της ΚΟΠ για στήριξη και αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου, καλύπτει διάφορους σχεδιασμούς και κάθε διεθνής εμπειρία, ασφαλώς έχει να δώσει πολλά στην προσπάθεια για να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον.
 
Η αξιολόγηση όλων των δεδομένων από τους υπεύθυνους στο κοντινό μέλλον σίγουρα θα προσθέσει στη μεγάλη προσπάθεια που ήδη έγινε για να παρουσιαστούμε με περισσότερες απαιτήσεις στην προκριματική φάση που φιλοξενήθηκε στην Τουρκία. 
 
Η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U19 κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αττάλεια σε επτά ημέρες έδωσε τρεις αγώνες και κατά γενική ομολογία αλλά και σύμφωνα και με την επισήμανση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, θα μπορούσε να επιβραβευτεί καλύτερα με βάση αυτά που έδωσε.
 
«Εδώ και μήνες άρχισε μια μεγάλη προσπάθεια για καλύτερη εκπροσώπηση της ομάδας μας στο εξωτερικό και τώρα που φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής, σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και κυρίως για την παρουσία σας στους τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης.
 
Τόσο στο παιχνίδι με την Τουρκία όσο και στο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν παρουσιάσαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο, σκοράραμε, πλησιάσαμε κοντά σε βαθμολογικό κέρδος αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι η προσπάθεια σας άξιζε να επιβραβευτεί με βαθμολογικό όφελος.
 
Σας εύχομαι κάθε επιτυχία για τη συνέχεια και στις ποδοσφαιρίστριες που αποχωρούν από την ομάδα, καλή σταδιοδρομία. Πιστεύω πως όλες οι ποδοσφαιρίστριες που ήταν στην αποστολή φεύγουν με καλύτερα εφόδια για την καριέρα τους και η πόρτα της Εθνικής Γυναικών θα είναι ανοικτή», ανέφερε μεταξύ άλλων στις ποδοσφαιρίστριες μας ο Άγγελος Τσολάκης.
 
Η Εθνική μας αντιμετώπισε διαδοχικά την Ελβετία (0-9), την Τουρκία (1-3) και στο φινάλε της Τρίτης το Αζερμπαϊτζάν (1-2).
 
Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας με την πανίσχυρη Ελβετία (το επιβεβαίωσε με τις τρεις άνετες νίκες της και με μηδέν παθητικό) η Κύπρος πάλεψε στα ίσα τους αγώνες που ακολούθησαν και τα κορίτσια μας έχασαν στις λεπτομέρειες την ευκαιρία για καλύτερο απολογισμό.
 
Ο κύκλος της διοργάνωσης κλείνει και πλέον αρχίζει η προσπάθεια για τη συγκρότηση της ομάδας που θα λάβει μέρος στην επόμενη προκριματική φάση χωρίς επτά ποδοσφαιρίστριες που συμμετείχαν στην αποστολή της Τουρκίας.
 
Συγκεκριμένα Δέσποινα Χρυσοστόμου, Χαρά Χαραλάμπους, Σταυριάνα Αντωνίου, Χαρά Διονυσίου, Μαρία Αναστασία Καρασπύρου, Αφροδίτη Ευριπίδου και Παναγιώτα Νέστωρος ηλικιακά έκλεισαν τον κύκλο τους στην Εθνική Νεανίδων.
 
Στην αποστολή της Τουρκίας συμμετείχαν επίσης Ελισάβετ Κυριάκου, Γεωργία Κατσονούρη, Χρύσω Μιχαήλ, Παναγιώτα Νέστωρος, Μαρία Αναστασία Καρασπύρου, Μυροφόρα Αντωνία Αδάμου, Κορίνα Πάολα Αδάμου, Χαρίκλεια Διονυσίου, Σταυριάνα Αντωνίου, Χαραλαμπία Χριστοφή, Μάριαν Σωκράτους, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Μαρία Ζαχαρία Χαρά Χαραλάμπους, Σότια Μακρή, Αφροδίτη Ευριπίδου, ‘Ελενα Αριστοδήμου, Έλενα Μεσημέρη, Χριστιάνα Ζορζή, Μαρία Αστανιού.
 
*Η Σταυριάνα Αντωνίου πέτυχε και τα δύο τέρματα της Εθνικής μας, σε δύο συνεχόμενους αγώνες.
 
*Η αποστολή της Εθνική μας επιστρέφει στην Κύπρο το βράδι της Τετάρτης.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent