Καλωσορίσατε στη νέα ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στην προσπάθειά της για συνεχή αναβάθμιση των πληροφοριών που παρέχει στο φίλαθλο κοινό και στους επαγγελματίες του χώρου του ποδοσφαίρου, εγκαινιάζει σήμερα τη νέα, σύγχρονη ιστοσελίδα της, στην ίδια διεύθυνση www.cfa.com.cy.
 
Μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε στα πρότυπα της ιστοσελίδας της UEFA, με σκοπό να απλοποιήσει ακόμη περισσότερο την πρόσβαση του επισκέπτη για ενημέρωση αλλά και συλλογή πληροφοριών.
 
Η νέα σελίδα θα βελτιώνεται συνεχώς, εντοπίζοντας τις οποιεσδήποτε παραλείψεις που είναι λογικό να προκύψουν μέσα από μια τόσο δραστική αλλαγή.
 
Η ιστοσελίδα της ΚΟΠ λειτούργησε στη διεύθυνση www.cfa.com.cy για πρώτη φορά  στις 12 Μαϊου 2009 και από τότε ενημερώνει σε καθημερινή βάση για όλα όσα αφορούν την Ομοσπονδία, τις διοργανώσεις, τις Εθνικές ομάδες και γενικότερα τη δράση της ΚΟΠ.
 
Με τη δημοσιοποίηση όλων των αποφάσεων που λαμβάνονται, των προκηρύξεων, των διαφόρων κανονισμών,  των δραστηριοτήτων της Σχολής Ποδοσφαίρου, τη συλλογής και της ανάρτησης των αποτελεσμάτων σε όλες τις κατηγορίες και για όλες τις ηλικίες, η  ιστοσελίδα της ΚΟΠ αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου, τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους.
 
Πέραν της ιστοσελίδας, η ΚΟΠ, λαμβάνοντας τα μηνύματα των καιρών και αντιλαμβανόμενη την ανάγκη εκσυγχρονισμού και ακόμη μεγαλύτερης αμεσότητας, διατηρεί τους δικούς της λογαριασμούς στο facebook, στο Instagram και στο twitter.
 
Η ΚΟΠ στο instagram: cyprusfa_official
 
Η ΚΟΠ στο facebook: https://www.facebook.com/cyprusfaofficial/
 
Η ΚΟΠ στο twitter: @CyprusFA

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent