Άγγελος Τσολάκης: «Μέσα από κάθε επόμενο παιχνίδι θέλουμε να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο»

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
Ο απολογισμός από την αποστολή στη Λισσαβόνα μπορεί να κατέγραψε ήττα όμως πέραν από το αποτέλεσμα, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα ως προς την πορεία της γενικότερης παρουσίας μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη ημέρα.

Απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, η Εθνική μας προσπάθησε για το καλύτερο και η τοποθέτηση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή αποτυπώνει και την εικόνα του αγώνα στο Εστορίλ.

«Είναι αλήθεια ότι μέσα σε διάστημα πέντε ημερών δεν έτυχε ποτέ ξανά να παίξουμε δύο συνεχόμενους αγώνες σε τέτοιο επίπεδο. Δώσαμε πάρα πολλές δυνάμεις στον πρώτο αγώνα στην Κύπρο όταν υποχρεωθήκαμε να αγωνιστούμε και με ποδοσφαιρίστρια λιγότερη για περισσότερο από 50 λεπτά.

Προχωρήσαμε σε πολλές αλλαγές, ούτως ώστε να παρουσιάσουμε πιο ξεκούραστο σύνολο μέσα στις δύσκολες συνθήκες που περιμέναμε να συναντήσουμε στο Εστορίλ και ομολογώ ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τις ποδοσφαιρίστριες μας. Δούλεψαν σκληρά και φάνηκε από την αγωνιστικότητα τους μέχρι και το σφύριγμα της λήξης», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Τσολάκης και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Μέσα από κάθε επόμενο παιχνίδι θέλουμε να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο και με μικρά αλλά σταθερά βήματα, θα έρθει ασφαλώς και η στιγμή που θα είμαστε πιο απαιτητικοί και στο βαθμολογικό μας απολογισμό μέσα από τέτοιες διοργανώσεις.

Η διαδρομή της προκριματικής φάσης που διανύουμε μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά από καλύτερες ομάδες και με τις εμπειρίες που κερδίζει η Εθνική μας, πιστεύω πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες».

Δεν έχασε λεπτό
Η Φιλίππα Σάββα με τον αγώνα του Εστορίλ κόντρα στην Πορτογαλία έφτασε στις 5 σερί συμμετοχές στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και είναι η μοναδική μας ποδοσφαιρίστρια που δεν έχασε λεπτό.

Συμμετοχή σε όλους τους αγώνες είχαν επίσης Ελένη Γιάννου, Λουκριτία Χρυσοστόμου, Έλενα Αριστοδήμου και Σταυριάνα Αντωνίου.

Η Κυριακή Βασιλείου που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι, κατέγραψε την πρώτη της συμμετοχή στην Εθνική μας.

Η τερματοφύλακας Ελένη Ττάκα αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα με την Σκωτία, ακολούθησαν τρεις παρουσίες της Μαρίας Ματθαίου και η Ελένη επέστρεψε ξανά κάτω από τα δοκάρια στον αγώνα της Πορτογαλίας.

Η συνέχεια για την Εθνική μας είναι προγραμματισμένη στις 27 Νοεμβρίου με νέο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αλβανία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ
1. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 5 17-2 13
2. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 4 6-1 10
3. ΣΚΩΤΙΑ 4 16-1 9
4. ΑΛΒΑΝΙΑ 6 3-20 3
5. ΚΥΠΡΟΣ 5 0-18 0

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent