Σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση του Α' Γύρου

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

Πραγματοποιείται σήμερα η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola Α' - Β' Κατηγορίας. Η κλήρωση θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ.

Στην πρώτη φάση θα λάβουν μέρος 23 ομάδες. Δέκα ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας και 13 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή από το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά οι ομάδες που θα λάβουν μέρος:

Α’ Κατηγορία: ΑΕΛ, ΑΕΚ, Πάφος FC, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός, ΕΝ Παραλιμνίου, Εθνικός Άχνας, Δόξα Κατωκοπιάς, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Ερμής Αραδίππου

Β’ Κατηγορία: Άρης, Αγία Νάπα, Ακρίτας Χλώρακας, Αλκή Ορόκλινης, Αχυρώνας Λιοπετρίου, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, ΘΟΪ Λακατάμιας, Κούρης Ερήμης, Ομόνοια Ψευδά, Ονήσιλος Σωτήρας, ΠΑΕΕΚ, ΠΟ Ξυλοτύμπου

Στην πρώτη φάση δεν συμμετέχουν Ομόνοια Λευκωσίας, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων λόγω της συμμετοχής τους στα Πρωταθλήματα της UEFA.

Για τη δημιουργία ζευγαριών, θα τοποθετηθούν οι ομάδες Α’ Κατηγορίας σε διαφορετική κληρωτίδα από τις ομάδες Β’ Κατηγορίας και θα κληρώνεται 1 ομάδα Α’ Κατηγορίας και 1 Β’ Κατηγορίας. Στη συνέχεια θα γίνεται νέα κλήρωση για την έδρα.

Οι 11 νικητές και η 1 τυχερή ομάδα θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Οι αγώνες θα είναι μονοί. Διαθέσιμες ημερομηνίες είναι οι 16, 23 και 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η συνέχεια της διοργάνωσης
Σε περίπτωση που προκριθεί ομάδα η ομάδες μας σε ομίλους των Πρωταθλημάτων UEFA, θα πρέπει να είναι ανάλογος και ο αριθμός με τα ζευγάρια της β’ φάσης για να φτάσουμε στην προημιτελική φάση με όσες ομάδες χρειάζονται (συνολικά 8).


Υπενθυμίζεται ότι ομάδα που θα εξασφαλίσει συμμετοχή σε φάση ομίλων δεν συμμετέχει ούτε στη β’ φάση του Κυπέλλου.

Με βάση τα πιο πάνω, μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης του Κυπέλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας και εφόσον θα έχουμε ομάδα ή ομάδες μας σε Ευρωπαϊκούς ομίλους, θα πρέπει να γίνουν κάποιοι μονοί αγώνες σε ελεύθερη κλήρωση, ούτως ώστε να καταλήξουμε σε 8 ομάδες στην προημιτελική φάση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή σύμφωνα με την εξουσία που έχει από την Προκήρυξη του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola Α’, Β’ Κατηγορίας, περιόδου 2020/2021, στην τελευταία της συνεδρία ενέκρινε ομόφωνα τον πιο πάνω τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola Α’, Β’ Κατηγορίας, περιόδου 2020/2021.
 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent