Συνάντηση και συζήτηση για τα Πρωταθλήματα Grassroots στη Λευκωσία

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020
Στη Λευκωσία συνεχίστηκαν σήμερα οι συναντήσεις της ΚΟΠ με τους Υπεύθυνους - Τεχνικούς Διευθυντές των Ακαδημιών με θέμα συζήτησης τα παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Σάββα Κωνσταντίνου και το Διευθυντή των Παιδικών Πρωταθλημάτων Χάρη Κυρίλλου, ενημέρωσαν τους Υπεύθυνους των Ακαδημιών για τις διοργανώσεις της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 στα Grassroots και στη συνέχεια, έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με στόχο να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, πριν αρχίσει η σεζόν. 



"Η προσπάθεια μας ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι συνεχής αναβάθμιση των παιδικών πρωταθλημάτων. Στόχος μας είναι η σωστή διοργάνωση και η επίλυση όλων των προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί, τόσο από εσάς όσο και από εμάς τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να απολαύσουν κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες το αγαπημένο τους άθλημα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς. 


Η σημερινή συνάντηση στη Λευκωσία ήταν η τρίτη από μια σειρά συναντήσεων που έχει προγραμματίσει η ΚΟΠ σε όλες τις επαρχίες στις οποίες διοργανώνονται παιδικά πρωταθλήματα, με στόχο την ενημέρωση των Ακαδημιών και τη συζήτηση για τον  προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Προηγήθηκαν συναντήσεις στη Λάρνακα και την Αμμόχωστο και θα ακολουθήσουν άλλες δύο στην Πάφο και στη Λεμεσό. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent