Προτάσεις για οικονομική στήριξη των Σωματείων υπέβαλε η ΚΟΠ προς το Υπουργείο Οικονομικών

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας,  μαζί με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Χάρη Λοϊζίδη και τον εκ των Αντιπροέδρων Νίκο Νικολάου, είχαν σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη και τους συνεργάτες του.

Από πλευράς ΚΟΠ κατατέθηκαν προτάσεις που αφορούν τη στήριξη των Σωματείων, στη δύσκολη περίοδο που διανύει ο τόπος λόγω της Πανδημίας του κορωνοϊού.  Ο Υπουργός Οικονομικών, ανέλαβε να εξετάσει τις προτάσεις και να επανέλθει το συντομότερο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο Υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε πως τα Σωματεία μπορούν να ενταχθούν στα σχέδια ανέργων και αναστολής εργασιών που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

 Ως ΚΟΠ, επιθυμούμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον κ. Πετρίδη και τους συνεργάτες του για τον χρόνο που διέθεσαν, εν μέσω μιας γιγαντιαίας προσπάθειας που καταβάλλουν κατά του κορωνοϊού, για να συζητήσουμε θέματα που προκύπτουν σε σχέση με τα οικονομικά δεδομένα των Σωματείων μας.

Με την ευκαιρία, να επαναλάβουμε την πεποίθησή μας ότι ακολουθώντας τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και τις συμβουλές των ειδικών, θα βγούμε νικητές και από αυτή τη δοκιμασία.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent