Η ΚΟΠ αντιδρά για το όργιο παραπληροφόρησης σε σχέση με τους φακέλους της UEFA

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
Όργιο παραπληροφόρησης και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων παρατηρείται τo τελευταίο διάστημα, σε μια προσπάθεια προσβολής του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και της ΚΟΠ.

Δεν θα ασχοληθούμε με τα συμφέροντα, αλλότρια και άλλα,  των οποιοδήποτε. Η ανοχή όμως έχει και τα όρια της. Και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα κινηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα για να τερματίσει το διασυρμό που επιχειρούν ορισμένοι σε βάρος του ποδοσφαίρου μας.

Αναφορικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.24sports.com.cy το οποίο αναφέρει πως η ΚΟΠ παρέλαβε έκθεση (κόκκινο φάκελο) για αγώνα Κυπέλλου που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, στον οποίο μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αποδίδεται ευθύνη σε συγκεκριμένο Σωματείο, αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Άξιον  απορίας είναι  το γεγονός ότι δημοσιεύονται σήμερα ψευδείς πληροφορίες, οι οποίες θίγουν την Ομοσπονδία και Σωματεία μέλη της και οι οποίες καμιά σχέση με την πραγματικότητα έχουν.  

Η πηγή της παραπληροφόρησης και οι αναμεταδότες των ψευδών πληροφοριών, θα πρέπει πλέον να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς οι Νομικοί Σύμβουλοι της ΚΟΠ έχουν εξουσιοδοτηθεί να χειριστούν τις σχετικές υποθέσεις.  

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent