Άρχισε το Σεμινάριο της UEFA στη Λεμεσό για το Club Licencing

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020
Η UEFA σε συνεργασία με την ΚΟΠ διοργανώνουν στη Λεμεσό σήμερα και αύριο σεμινάριο για τα οικονομικά κριτήρια UEFA και το Financial Fair Play.

Στο σεμινάριο, πέρα της ΚΟΠ, συμμετέχουν άλλες έντεκα Ομοσπονδίες. Πρόκειται για την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την  Κροατία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Λιθουανία, το  Λουξεμβούργο, το Μαυροβούνιο, τη Νορβηγία, την Πολωνία και τη Ρουμανία.

"Ευχαριστούμε την UEFA που επέλεξε την Κύπρο για να διοργανώσει αυτό το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο. Το πρόγραμμα Οικονομικού Ελέγχου των Σωματείων, όπως αυτό εφαρμόζεται από την ΚΟΠ με τις οδηγίες της UEFA, έχει συμβάλει σε πολύ μεγάλο τα Σωματεία μας για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις Οικονομικές τους υποχρεώσεις" ανέφερε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας κατά την έναρξη του Σεμιναρίου.


Ο Club Licencing Manager της ΚΟΠ και εκ των Αντιπροέδρων της Ομοσπονδίας Νίκος Νικολάου, παρουσίασε στους συνέδρους ενδιαφέροντα στοιχεία για το Κυπριακό ποδόσφαιρο που αφορούν, στον τρόπο οικονομικού ελέγχου, στον τρόπο διεξαγωγής των διοργανώσεων μας, τη συμμετοχή των ομάδων μας στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και στα ευεργετικά αποτελέσματα που έχει για τα Σωματεία στην Κύπρο ο οικονομικός έλεγχος που ασκείται στο πλαίσιο των κριτηρίων UEFA. 


 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent