Προπόνηση στο Stadion De Vijverberg

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Τρίτης ολοκληρώθηκε απόψε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων.

Η προπόνηση έγινε στο Stadion De Vijverberg με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το διπλό εκτός έδρας παιχνίδι με Νορβηγία και Ολλανδία αντίστοιχα.

Η τεχνική ηγεσία επικεντρώθηκε ξανά στον τομέα της τακτικής και με το δεδομένο ότι τα λάθη πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο για να έχουμε καλή παρουσία απέναντι στη δυνατή και φιλόδοξη Ολλανδία.

Ο Νίκος Ανδρονίκου θα ανακοινώσει το πλάνο δράσης κατά τη διάρκεια της Τρίτης και πιθανολογείται πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής στη Νορβηγία.

Το γεγονός ότι οι Ολλανδοί δεν έδωσαν ακόμη παιχνίδι στον όμιλο μας δημιουργεί περισσότερες δυσκολίες για τον αγώνα της Τρίτης, αλλά οι διεθνείς μας με καλή παρουσία πιστεύουν ότι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το καλύτερο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας περιμένει μια δύσκολη βραδιά και για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να αποφύγουμε τα λάθη.

Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, υπάρχει μεγάλη θέληση και πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε την παρουσία που πρέπει για να διεκδικήσουμε το καλύτερο στην Ολλανδία», δήλωσε στην Ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας Ανδρέας Παρασκευά.

**Ο αγώνας της Τρίτης θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Κύπρου.

Μέχρι τώρα αποτελέσματα στον όμιλο μας:

Κύπρος – Γιβραλτάρ…1-0
Λευκορωσία – Γιβραλτάρ…10-0
Πορτογαλία – Γιβραλτάρ….4-0
Νορβηγία – Κύπρος…2-1

**Χορηγός της Εθνικής μας Ελπίδων είναι η ΕΚΟ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent