Μετρά αντίστροφα

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019
Στο Εδιμβούργο βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Σκωτία για την 1η αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου του UEFA Women's Εuro. 
 
Ο αγώνας της Παρασκευής θα γίνει στο Eastern Road Stadium και θα αρχίσει στις 19:35 τοπική ώρα (21:35 ώρα Κύπρου). Πρόκειται για ένα στάδιο χωρητικότητας 20.000 θεατών το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η Χιμπέρνιανς. 
 
Η Εθνική Κύπρου συμμετέχει για πρώτη φορά σε διοργάνωση της UEFA και έτσι, ο αγώνας με την Σκωτία θα είναι σημαδιακός αφού θα είναι ο πρώτος επίσημος στην ιστορία της ομάδας μας.
 
 Αρχή από τα δύσκολα για την Εθνική μας αφού καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο (νούμερο 20 στον κόσμο) και η οποία συμμετείχε στην τελική φάση του Μουντιάλ Γυναικών τον περασμένο Ιούνιο. 
 
Όμως, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, η ομάδα μας θα προσπαθήσει για μια αξιοπρεπή εμφάνιση χωρίς φόβο, με στόχο, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
 
Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Άγγελος Τσολάκης έχει στη διάθεση του για τον αγώνα τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:
 
Ελένη Ττάκα, Μαρία Ματθαίου, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Χαρά Χαραλάμπους, Μαρία Ιωάννου, Κωνσταντίνα Παφίτη, Ιβάνα Τάνεβα, Βικτώρια Ζαμπά, Χρύσω Μιχαήλ, Χαρά Νεοφύτου, Χριστιάνα Σολωμού, Άντρια Μιχαήλ, Φωτεινή Ανδρονίκου, Λουγρκητία Χρυσοστόμου, Σάρα Παπαδοπούλου, Φιλίππα Σάββα, Μαριλένα Γεωργίου, Ελένη Γιάννου, Άντρη Βιολάρη, Άντρια Κιρκίνη, Σταυριάνα Αντωνίου, Κορίνα Πάολα Αδάμου και Έλενα Αριστοδήμου. 
 
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει η Ιταλίδα Maria Sole Caputi. 
 
 
 
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent