Κύπριες ποδοσφαιρίστριες στο εξωτερικό

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
Κύπριες ποδοσφαιρίστριες έκαναν αυτό το καλοκαίρι το μεγάλο άλμα, παίρνοντας μεταγραφή για ομάδες του εξωτερικού.

Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη τόσο για τις ίδιες όσο και για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο της Κύπρου αφού η  παρουσία τους σε ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα στο εξωτερικό θα τις βοηθήσει να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα, οι μεταγραφές αυτές δίνουν κίνητρο και σε άλλες Κύπριες ποδοσφαιρίστριες οι οποίες έχουν ως στόχο να αγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού.



Η Χριστιάνα Σολωμού πραγματοποίησε το μεγάλο άλμα στην καριέρα της, παίρνοντας μεταγραφή στην Πρωταθλήτρια Τσεχίας Σπάρτα Πράγας. Η Σπάρτα συμμετέχει στο Champions League Γυναικών.



Η 17χρόνη Έλενα Αριστοδήμου συμφώνησε με την Eskilstuna United, ομάδα η οποία αγωνίζεται στην πρώτη Κατηγορία της Σουηδίας.



Στην Αγγλία θα συνεχίζει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά η Φιλίππα Σάββα. Η διεθνής ποδοσφαιρίστρια πήρε μεταγραφή από τη Liverpool Feds στην Lewes FC η οποία συμμετέχει στην FA Women’s Championship (δεύτερη κατηγορία Αγγλίας).



Στις ΗΠΑ και στο Πανεπιστήμιο του Kentucky συνεχίζει την καριέρα της η διεθνής τερματοφύλακας Γεωργία Κατσονούρη. Η Γεωργία θα αγωνίζεται στην ομάδα του Πανεπιστημίου στο οποίο θα φοιτά με πλήρη αθλητική υποτροφία.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent