Γιώργος Κούμας: «Ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα σε γεμάτα γήπεδα»

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πρωταθλήματος Cyta αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 με φιλοδοξία να ζήσουμε μια ανταγωνιστική χρονιά σε γεμάτα γήπεδα.

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας πριν από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης, η Ομοσπονδία δηλώνει και φέτος έτοιμη να ανταποκριθεί και σε αυτή την πρόκληση και σε συνεργασία με τις ομάδες μας, να διοργανωθεί ένα Πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών όλων μας και κυρίως των φιλάθλων.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ευχαρίστησε τη χορηγό του Πρωταθλήματος Cyta, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η  συνεργασία θα συνεχίσει να είναι το ίδιο εξαιρετική και εποικοδομητική, όπως ήταν μέχρι τώρα.

Ο κ. Κούμας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στις διοργανώσεις της UEFA, τονίζοντας πως η κάθε δική τους επιτυχία, αντανακλά γενικότερα στο ποδόσφαιρο  μας, το οποίο τα τελευταία χρόνια, εκπροσωπείται ανελλιπώς στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Γιώργου Κούμα στην κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος Cyta:

«Κάθε νέο Πρωτάθλημα, αποτελεί για όλους μας μια καινούργια πρόκληση. Το ποδόσφαιρο είναι εκ φύσεως άθλημα με προκλήσεις, συγκινήσεις και μεγάλες απαιτήσεις.

Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, δηλώνουμε και φέτος έτοιμοι να ανταποκριθούμε και σε αυτή την πρόκληση και σε συνεργασία με τις ομάδες μας, να διοργανώσουμε ένα Πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών όλων μας και κυρίως των φιλάθλων.

Παρακολουθήσαμε πέρσι ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στη διεκδίκηση του τίτλου και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, όσο και για την παραμονή στην Κατηγορία.

Ευελπιστούμε πως το ίδιο ενδιαφέρον και ακόμη μεγαλύτερο θα έχει και η επόμενη διοργάνωση, την οποία αναμένουμε όλοι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούμε τις ομάδες να βρίσκονται σε διαδικασία προγραμματισμού επιδιώκοντας τη καλύτερη δυνατή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα.

Σημαντική καινοτομία για τη νέα χρονιά είναι η διεξαγωγή ενός αγώνα την Παρασκευή. Θα διεξάγονται επίσης δύο αγώνες Σάββατο, δύο Κυριακή και ένας Δευτέρα. Με τον τρόπο αυτό, θα έχουμε αγωνιστική δράση στο Πρωτάθλημα Cyta στις τέσσερις από τις επτά ημέρες της εβδομάδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά και τη διοργάνωση, θα ακούσετε σε λίγο από το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω στη Cyta η οποία παραμένει χορηγός του ονόματος του Πρωταθλήματος, με τη συμφωνία μας να έχει ανανεωθεί για τα επόμενα έξι χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2025. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα συνεχίσει να είναι το ίδιο εξαιρετική και εποικοδομητική, όπως ήταν μέχρι τώρα.

Το ποδοσφαιρικό μας προϊόν συνεχώς αναβαθμίζεται, κάτι που οφείλεται τόσο στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας όσο και των ομάδων μας αλλά και των χορηγών μας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στις τέσσερις ομάδες, στο ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΛ, την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα μας που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η κάθε δική τους επιτυχία, αντανακλά γενικότερα στο ποδόσφαιρο  μας, το οποίο τα τελευταία χρόνια, εκπροσωπείται ανελλιπώς στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, κάτι το οποίο εύχομαι να συμβεί και φέτος.

Καλωσορίζουμε στην πρώτη κατηγορία τον Εθνικό Άχνας και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που επέστρεψαν μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στη Β'  Κατηγορία.

Εύχομαι σε όλους καλό Πρωτάθλημα, γεμάτο συγκινήσεις και γεμάτα γήπεδα. Άλλωστε ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν μπορεί να υπάρξει και είμαι βέβαιος πως αν κυριαρχήσει σε όλους ανεξαιρέτως η αγνή αγάπη προς το άθλημα τότε μπορούν για όλα να βρεθούν λύσεις».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent