Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα Σωματεία για την πρόθεση διοργάνωσης Πρωταθλήματος E-SPORTS

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
Σε σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της ΚΟΠ,   ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Ανθούλης Μυλωνάς, ενημέρωσε τους Γενικούς Διευθυντές και τους Υπεύθυνους των Ακαδημιών των Σωματείων Α' Κατηγορίας για την απόφαση της ΚΟΠ για διοργάνωση Πρωταθλήματος E-SPORTS. 

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά, η προσπάθεια είναι το Πρωτάθλημα να αρχίσει εντός του 2019. Ήδη, η Ομοσπονδία έχει ζητήσει πληροφορίες και τεχνογνωσία από την UEFA και τη FIFA για τη διοργάνωση Πρωταθλημάτων e-sports και σύντομα, τα Σωματεία θα λάβουν πιο λεπτομερή ενημέρωση. 



Στην ίδια συνάντηση, έγινε συζήτηση για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο, με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ Σάββα Κωνσταντίνου να τονίζει στους εκπροσώπους των Σωματείων την ανάγκη να επενδύσουν στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο.

Τους υπενθύμισε τα οικονομικά κίνητρα που δίνει η Ομοσπονδία στα Σωματεία που λειτουργούν ομάδες κοριτσιών και εργοδοτούν Γυναίκες προπονήτριες, στέλνοντας τους το μήνυμα πως, η ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου αποτελεί βασική προτεραιότητα της Ομόσπονδίας, με τους σχεδιασμούς να υλοποιούνται σε πλήρη συνεργασία με την UEFA. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent