Σύσκεψη στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ για στήριξη και προώθηση του Futsal

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
--------------------------------------------------


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μέσα από τους σχεδιασμούς της θα συνεχίσει να στηρίζει την προώθηση του Futsal και παράλληλα ενισχύει την προσπάθεια που καταβάλλουν τα σωματεία μας για να αναβαθμιστεί το άθλημα.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην παρουσία του Προέδρου της Γιώργου Κούμα, Πρόεδροι και εκπρόσωποι ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Futsal, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους και να ενημερωθούν για τους σχεδιασμούς της ΚΟΠ αναφορικά με την προσπάθεια για αναβάθμιση του αθλήματος.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Γιώργος Φαντάρος, Βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ και μέλος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου & Futsal και ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Ανθούλης Μυλωνά.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημερώθηκε για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία μας και σε τομείς που χρειάζεται η συμβολή της ΚΟΠ για επίλυση τους, θα γίνει ενιαία προσπάθεια για να ξεπεραστούν, ούτως ώστε η επόμενη αγωνιστική περίοδος να αρχίσει με καλύτερες προοπτικές.

«Έχουμε όλη την καλή διάθεση για να σας βοηθήσουμε σε τομείς που υπάρχει η δυνατότητα να ενισχυθεί η δική σας προσπάθεια και ασφαλώς με τη δική σας συνεργασία να αναπτύξουμε το άθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους των σωματείων ο κ. Κούμας.

Μέσα στο πλαίσιο της στήριξης, τα σωματεία κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έλαβαν επίσης επιχορήγηση από την Ομοσπονδία για την χρονιά που ολοκληρώθηκε. 

Ο κ. Κούμας εισηγήθηκε τη σύσταση επιτροπής με τη συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων και ΚΟΠ, ώστε μέσα από συνεχόμενες επαφές και την ανταλλαγή απόψεων, να επιλύονται προβλήματα και να αξιολογούνται καλύτερα τα δεδομένα στην ενιαία προσπάθεια για αναβάθμιση του αθλήματος.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων ευχαρίστησαν τον κ. Γιώργο Κούμα και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και την πρόθεση της Ομοσπονδίας να στηρίξει την προσπάθεια για ανάπτυξη του Futsal.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent