Έντονη η παρουσία της Lidl στη Φιέστα του Παιδικού Ποδοσφαίρου

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Lidl Κύπρου στη φετινή Παγκύπρια Φιέστα Ακαδημιών Παιδικού Ποδοσφαίρου, Grassroots ΚΟΠ 2019, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου, στο Nuevo Campo, στη Λευκωσία, με στόχο την ενίσχυση της προβολής των αξιών που πρεσβεύει το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα, κυρίως, όταν απευθύνεται σε παιδιά.

Με παιχνίδια και δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, η Lidl, για μια φορά ακόμη, βρέθηκε κοντά στο κοινό της, προσφέροντας ευκαιρίες για δημιουργική διασκέδαση και πολύ χαρά.

Στον χώρο της μεγάλης εκδήλωσης Grassroots ΚΟΠ 2019, την οποία διοργάνωσε η ΚΟΠ με τον ΠΟΑ και στην οποία συμμετείχαν 70 ποδοσφαιρικές ακαδημίες από όλη την Κύπρο, η Lidl είχε την ευκαιρία να προσφέρει ποικιλία παιχνιδιών, και δραστηριοτήτων με ομάδες παιδιών να παίζουν μεταξύ τους, αναγνωρίζοντας την αξία της συμμετοχής και το τίμιο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της φετινής Παγκύπριας Φιέστας Ακαδημιών Παιδικού Ποδοσφαίρου Grassroots ΚΟΠ 2019, τουλάχιστον 3000 άτομα βρέθηκαν στους χώρους του Nuevo Campo, συμβάλοντας στην επιτυχία της μεγάλης αυτής αθλητικής εκδήλωσης που ενισχύει το αθλητικό πνεύμα και διαδίδει τις αξίες του αθλητισμού. Η Lidl ήταν παρούσα, και μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά.

Η χορηγία της Lidl Cyprus ως χορηγός διατροφής, προς το Κυπριακό Ποδόσφαιρο περιλαμβάνει εκτός από οικονομική στήριξη, σειρά από ενέργειες που αποσκοπούν στην άριστη διατροφή των ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος αλλά και των μικρών παιχτών των Ακαδημιών. Η Ακαδημία της γεύσης της Lidl, η Lidl Food Academy, καθώς και οι επιστημονικοί της συνεργάτες, θα προσφέρουν τις γνώσεις, τις μεθόδους και τα προϊόντα για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή στις οικογένειες των αθλητών. Με επισκέψεις σε Ακαδημίες και ομάδες ποδοσφαίρου, η Lidl αναλαμβάνει να μεταφέρει μηνύματα ισορροπημένης διατροφής στους μικρούς ποδοσφαιριστές και στους πελάτες της τον ενθουσιασμό του ποδοσφαίρου.

Επισκεφθείτε τη Lidl
http://www.lidl.com.cy 
http://www.facebook.com/lidlcy/
https://www.youtube.com/user/lidlcyprus
http://www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/
https://www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent