Συνάντηση ΚΟΠ - Αγροτικών Ομοσπονδιών και παράδοση επιταγών

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019
Συνάντηση με τους Προέδρους και Εκπροσώπους των Αγροτικών Ομοσπονδιών είχε το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαϊου στα Γραφεία της ΚΟΠ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας, στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου Χάρη Λοϊζίδη, των Εκπροσώπων των Μικρών Κατηγοριών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Αγροτικά Σωματεία με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ να τονίζει πως ή Ομοσπονδία, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα συμβάλει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων."Μεταξύ ΚΟΠ και ΣΤΟΚ υπάρχει μια άριστη συνεργασία και στόχος μας είναι η συνεργασία αυτή να βελτιωθεί ακόμη  περισσότερο. Το αγροτικό ποδόσφαιρο αποτελεί το κύτταρο του ποδοσφαίρου μας και ως ΚΟΠ, θα σας στηρίξουμε, σε λογικά πλαίσια και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας», ανέφερε ο στους Εκπροσώπους των Αγροτικών Ομοσπονδιών ο Γιώργος Κούμας.

Παράλληλα τους ενημέρωσε για την υλοποίηση περσινής υπόσχεσης που τους είχε δώσει, για κάλυψη των εξόδων διαιτησίας στους φετινούς αγώνες του Πρωταθλήματος Ένταξης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου, εξήρε την άψογη συνεργασία μεταξύ ΚΟΠ και ΣΤΟΚ και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του για την στήριξη τους.

Μετά το τέλος της συνάντησης, έγινε η επίδοση της ετήσιας χορηγίας της ΚΟΠ προς τις 11 Αγροτικές Ομοσπονδίες.

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy and policy - Terms of Use | Developed and Hosted by