Ρ. Μπεν Σιμόν: «Σωστή προσέγγιση, καλό σκορ, καλή εμφάνιση»

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Απόλυτα ικανοποιημένος από το σκορ, την εμφάνιση αλλά κυρίως από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές μας, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν. Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα πως ο αγώνας με το Σαν Μαρίνο ανήκει στο παρελθόν και πως, το μονό που απασχολεί είναι ο αγώνας με το Βέλγιο.

«Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν σωστή προσέγγιση στον αγώνα και αυτό με ικανοποίησε πάρα πολύ. Ήταν πολύ σημαντικό που δείξαμε σοβαρότητα, πετύχαμε πέντε τέρματα και είχαμε και καλή εμφάνιση. Είδα με μεγάλη ικανοποίηση πολλά μικρά παιδιά στο γήπεδο, ακαδημίες, σχολεία. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον και είμαι χαρούμενος που τους δώσαμε την ευκαιρία να δουν πέντε τέρματα. Θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στον επόμενο αγώνα με το Βέλγιο» ανέφερε ο κ. Σιμόν για να προσθέσει:

«Μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή και μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Θα ξεκουραστούν λίγο οι ποδοσφαιριστές και το βράδυ της Παρασκευής, ξανά στην προπόνηση. Θα παίξουμε με ένα αντίπαλο με εξαιρετική ποιότητα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο καλοί μπορούμε. Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος από πριν, όπως κανένας αγώνας δεν είναι κερδισμένος από πριν, όταν δεν έχεις σωστή προσέγγιση, όπως φάνηκει και στον αγώνα με το Σαν Μαρίνο".

 




 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent