Ήττα από την Πορτογαλία στην πρεμιέρα

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι.
-------------------------------------------


Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Νέων στο Στάδιο της Ζιλ Βιθέντε από την Πορτογαλία στη σημερινή πρεμιέρα για τον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο και με καλή οργάνωση κράτησε μακριά από την εστία του Νικολάου τους Πορτογάλους και παράλληλα, με αντεπιθέσεις προσπάθησε να γίνει απειλητική.

Το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δημιούργησε νέα δεδομένα με σαφώς δυσκολότερο έργο για τους διεθνείς μας που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι η Πορτογαλία.

«Είχαμε καλή παρουσία σε μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές μας και μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ κρατήσαμε καλά και είχαμε και τις δικές μας  αξιόλογες επιθετικές ενέργειες . Ήρθε το γρήγορο γκολ στη δεύτερο ημίχρονο και είναι γεγονός πως η προσπάθεια μας έγινε πολύ πιο δύσκολη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο σε αυτή την ηλικία.

 Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και με την ποιότητα του αντιπάλου μας ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξουμε τα δεδομένα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και από αύριο θα επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Σάββας Δαμιανού στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Πρωταγωνιστικής της νίκης των Πορτογάλων ήταν ο εξαιρετικός ο Πέδρο Νέτο που σημείωσε και τα τρία τέρματα (53', 68' πεν. και 77').

Δείτε εδώ τον αγώνα
https://www.rtp.pt/play/direto/rtp1

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Νικολάου, Σεργίου, Μιχαηλίδη, Κυπριανού, Σιέλης (αρχηγός), Μάμα (84' Παρούτης), Γερολέμου (74' Παναγιώτου), Κωστή, Ιωάννου (60' Τζιωνής), Λουκά (84' Ράσπας), Σωτηρίου (60' Κατσιαντώνης).


Χορηγός της Εθνικής Νέων, είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ.


Στον αγώνα που άνοιξε η αυλαία στον έκτο όμιλο η Σκοτία νίκησε με 3-1 την Τουρκία και μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας έχει τρεις βαθμούς όπως και η Πορτογαλία.

Το ερχόμενο Σάββατο η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Σκοτία και η Πορτογαλία που φιλοξενεί τους αγώνες την Τουρκία.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent