Νικηφόρο ξεκίνημα με αντίπαλο το Γιβραλτάρ (1-0)

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι.
-------------------------------------------


Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στη νέα διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Στον αγώνα της πρεμιέρας που έγινε το απόγευμα στο Στάδιο «Ν. Papas Group - Αμμόχωστος Επιστροφή» κέρδισε με 1-0 το Γιβραλτάρ.

Η Εθνική μας ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη νίκη από τέρμα που πέτυχε στο 62ο λεπτό ο Τζάκ Ρόουλς μετά από πάσα του Σιαθά.

Δημιούργησε τις προϋποθέσεις η Κύπρος για να πετύχει μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη όμως οι αποκρούσεις του τερματοφύλακα του Γιβραλτάρ περιόρισαν το αποτέλεσμα στο 1-0.

Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων, είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ.

Στο 18' δοκάρι η ομάδα μας είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αναστασίου και στο 45ο λεπτό χαμένο πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλειάδης. Εκτέλεσε ο Σπόλιαριτς και απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 62ο λεπτό ο Τζακ Ρόουλ μετά από αντεπίθεση και πάσα του Σιαθά άνοιξε το σκορ (1-0) για την Εθνική μας.

Συνέχιζε να πιέζει η Εθνική μας και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα, χωρίς να απειληθεί η εστία του Δημητρίου.

Κύπρος: Δημητρίου, Στ. Παντελή (58' Σιλβέστρος), Κορρέα, Αρτυματά, Άδωνη, Παπαμιχαήλ, Χατζηπασχάλη (58' Ρόουλς), Σπόλιαριτς, Αναστασίου (85' Νεοφύτου), Χαραλάμπους (70' Ματθαίου), Βασιλειάδη (46' Σιαθάς).

«Το 1-0 αδικεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τις κλασικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και χωρίς να κινδυνέψουμε, έπρεπε να φτάσουμε σε νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Κάθε νικηφόρο ξεκίνημα είναι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να κτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια», δήλωσε μετά το σημερινό φινάλε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου.

Η συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων μας είναι προγραμματισμένη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με διπλό εκτός έδρας παιχνίδι στη Νορβηγία (6) και την Ολλανδία (10).

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent