Σύσκεψη στη Λάρνακα για την καλύτερη διοργάνωση των Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

Μετά τη Λεμεσό και την Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ευρεία σύσκεψη για καλύτερη οργάνωση των Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ που διοργανώνει η ΚΟΠ πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα.

Την Τρίτη 12 Μαρτίου στο παλιό ΓΣΖ, οι Τεχνικοί Διευθυντές των Ακαδημιών των ομάδων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Grassroots της επαρχίας Λάρνακας, είχαν την ευκαιρία μέσα από την ανταλλαγή απόψεων να εκφράσουν τις απόψεις τους στην ενιαία προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των διοργανώσεων.

Σημειώνεται ότι φέτος στην Επαρχία Λάρνακας  έχει σημειώσει αύξηση ρεκόρ  στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ με τη συμμετοχή πέραν των 170 ομάδων από 26 διαφορετικές Ακαδημίες.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αναπτυξιακά προγράμματα της Ομοσπονδίας και κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς παρακολούθησε από κοντά αγώνες των Πρωταθλημάτων Grassroots.

Εκ μέρους της ΚΟΠ στη  συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Παιδικών Πρωταθλημάτων ΚΟΠ Χάρης Κυρίλλου, ο Εκπαιδευτής της Σχολής Προπονητών  ΚΟΠ Μάριος Κωνσταντίνου και ο Επαρχιακός  Υπεύθυνος Λάρνακας  των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΚΟΠ  Χριστόφορος Κίντ. 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δόθηκαν επίσης και προσκλήσεις για όλα τα παιδιά των Ακαδημιών για τους επικείμενους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας της Ανδρών με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο αντίστοιχα.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent