Ο Bertrand Layec αντικαθιστά το Χανς Ρέικβαρτ (ενημέρωση στο σεμινάριο διαιτησίας)

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019
Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ μετέφερε το χαιρετισμό του Προέδρου της Ομοσπονδίας.
----------------------------------------


Άρχισαν το πρωί οι εργασίες του Ενδιάμεσου Σεμιναρίου Διαιτησίας για διαιτητές και βοηθούς διαιτητές κατηγορίας Elite καθώς και για παρατηρητές.


Στην έναρξη του Σεμιναρίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς μετέφερε χαιρετισμό του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα  ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφαση για πρόσληψη του Γάλλου Bertrand Layec.

Ο κ. Layec θα αντικαταστήσει τον Χανς Ρέικβαρτ στην Προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός που ανέγνωσε ο κ. Μυλωνάς:

«Κυρίες και Κύριοι καλημέρα σας,
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και παρακαλώ όπως μου επιτρέψετε να μεταφέρω τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΚΟΠ, κ. Γιώργου Κούμα.

Το σημερινό ενδιάμεσο σεμινάριο Κατηγορίας Elite αποτελεί ένα ακόμη σταθμό στη προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια η Ομοσπονδία για αναβάθμιση του επιπέδου επιμόρφωσης Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών, Παρατηρητών Διαιτησίας και Εκπαιδευτών.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι Ομοσπονδίες όπως και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι υποχρεωμένες να επικεντρώνονται στη διατήρηση υψηλού επιπέδου στο τομέα της διαιτησίας κάτι που αντανακλά και γενικότερα στο θέαμα και την γενικότερη επιτυχία των διοργανώσεων.

Είμαι βέβαιος για την επιτυχία του σεμιναρίου και πιστεύω πως και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και στη προκειμένη περίπτωση το επόμενο διήμερο θα είναι άκρως ενδιαφέρον και εποικοδομητικό για όλους σας, με κοινό στόχο τη βελτίωση και την καλύτερη δυνατή παρουσία της διαιτησίας στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ήδη μπήκαμε στη τελική ευθεία των Πρωταθλημάτων μας και γνωρίζετε πολύ καλά τόσο οι διαιτητές όσο και οι παρατηρητές ότι από τη δική σας καλή απόδοση θα καθοριστεί σε ένα σημαντικό βαθμό η ομαλή ολοκλήρωση τους.

Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η Ομοσπονδία μετά από σοβαρή μελέτη έλαβε απόφαση για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον κ. Hans Reijgwart στην Προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας. Πρόκειται για τον Bertrand Layec τον οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε τις επόμενες ώρες στο πλαίσιο του σεμιναρίου.

Σας ευχαριστώ άλλη μια φορά για την παρουσία σας και εκ νέου σας καλώ να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων, κάτι που αρμόζει στο καθήκον που επιτελείται».

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy and policy - Terms of Use | Developed and Hosted by