Αντίστροφη μέτρηση για το καθοριστικό παιχνίδι με τη Λετονία

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας.
-------------------------------------


Αντίστροφη μέτρηση για το πιο καθοριστικό παιχνίδι της Εθνικής Νέων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Αύριο Δευτέρα με αντίπαλο τη Λετονία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για τον ενδέκατο όμιλο, η Εθνική μας χρειάζεται απαραίτητα νικηφόρο αποτέλεσμα για να διατηρήσει το δικαίωμα για πρόκριση στον elite round.

Η προετοιμασία για το φινάλε συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών με την τεχνική ηγεσία να επικεντρώνει όλο το βάρος σε θέματα τακτικής. Ο κάθε ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να πάρει φανέλα βασικού θα πρέπει να γνωρίζει άριστα το ρόλο του απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Νεόφυτος Λάρκου αφιέρωσε λοιπόν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης στην τακτική και σύμφωνα με τις ενδείξεις το πλάνο δράσης θα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με τη Ρωσία.

Η αυριανή αντίπαλος μας βρίσκεται στους τέσσερις βαθμούς και η Εθνική μας με νικηφόρο αποτέλεσμα θα ελπίζει για πρόκριση.

«Από την αρχή φάνηκε ότι συμμετέχουμε σε ένα κλειστό όμιλο και το γεγονός ότι η πρόκριση θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική το επιβεβαιώνει και στην πράξη.

Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κυνηγήσουμε τις ελπίδες που έχουμε και για να ελπίζουμε πρέπει απαραίτητα να κερδίσουμε τους Λετονούς» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο αρχηγός της Εθνικής μας Χρίστος Σιέλης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας και θα αρχίσει στις 11:00πμ.

Την ίδια ώρα αύριο στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ρωσίας με το Μαυροβούνιο.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent