Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Νορβηγίας

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
Ο αγώνας με τη Βουλγαρία ανήκει στο παρελθόν και ήδη, όλοι στην Εθνική μας έχουν στο μυαλό τον αγώνα της Δευτέρας με τη Νορβηγία (21:45 ΓΣΠ).

Μπορεί το χρονικό σημείο στο οποίο να ισοφάρισαν οι Βούλγαροι να άφησε μια γεύση απογοήτευσης στην ομάδα μας, όμως, χρόνος για απογοήτευση δεν υπάρχει αφού τη Δευτέρα θα γίνει ο αγώνας με τη Νορβηγία.

Ήδη από το απόγευμα της Κυριακής έχει αρχίσει η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Παρασκευή έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο. 

Σε σχέση με τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Πιέρος  Σωτηρίου δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τη Νορβηγία. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Ρενάτο Μαρκάσα που συμπλήρωσε κάρτες ενώ επιστρέφει ο Γρηγόρης Κάστανος που εξέτισε την ποινή του. 

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής με προπόνηση στις 18:00 στο ΓΣΠ. Θα προηγηθεί στις 17:30 η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ. 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η ΚΟΠ αποφάσισε όπως η είσοδος στον αγώνα με τη Νορβηγία να είναι ελεύθερη για το κοινό. Η ενέργεια αυτή γίνεται ως ένδειξη εκτίμησης προς τον κόσμο για την στήριξη του στον αγώνα με τη Βουλγαρία. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προσέρχονται στο γήπεδο με την κάρτα φιλάθλου και να παίρνουν από εκεί το δωρεάν εισιτήριο τους. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent