Άθως Στυλιανού: «Δουλεύουμε σκληρά και συνεχίζουμε να προσβλέπουμε σε καλύτερες παρουσίες»

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Φωτογραφία λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση του Σαββάτου.
-------------------------------


Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Futsal ενόψει της αποστολής στην Ανδόρα για διπλό φιλικό παιχνίδι.

Η Εθνική μας προετοιμάζεται αναμένοντας την κλήρωση για τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου οι αγώνες θα γίνουν σε όμιλο τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Τα φιλικά στην Ανδόρα θα προσφέρουν στην τεχνική ηγεσία την ευκαιρία να καταγράψει χρήσιμα συμπεράσματα και να γνωρίζουμε καλύτερα πως προχωρούμε στην τελική ευθεία πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις μας.

«Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε δουλειά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές μας. Δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον, είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και με τη βελτίωση που υπάρχει από παιχνίδι σε παιχνίδι, συνεχίζουμε να προσβλέπουμε σε καλύτερες παρουσίες.

Οι ποδοσφαιριστές μας βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό και μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω στις επόμενες μας υποχρεώσεις μας» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent