Ποδοσφαιριστές στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων U-17, U-15, U-13 και το που δικαιούνται να αγωνίζονται.">

Που δικαιούνται να αγωνίζονται

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015
Σε συνέχεια  εγκυκλίου της προς τα Σωματεία και με βάση την Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων Νέων U-21 Α΄, Β΄, Γ΄ Κατηγορίας και Παίδων  U-17, U-15, U-13 Α΄, Β΄, Γ΄ Κατηγορίας η ΚΟΠ υπενθυμίζει:
 
Ποδοσφαιριστές στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων U-17, U-15, U-13 και το που δικαιούνται να αγωνίζονται.
 
*Ποδοσφαιριστής που κριθεί κατάλληλος από τον προπονητή του ότι έχει τις δυνατότητες να ανέβει επίπεδο, θα μπορεί να το κάνει και να επιστρέφει πίσω όποτε θέλει αν επιθυμεί.
 
*Οι ομάδες θα είναι υπόχρεες να δηλώσουν κατάλογο ποδοσφαιριστών τους μόνο στην περίπτωση που αυτές δηλώσουν πέραν της μίας ομάδας σε κάθε ηλικία. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δηλώσουν στην Ομοσπονδία κατάλογο για τις επιπρόσθετες ομάδες πέραν της μιας, με μάξιμουμ αριθμό τους 30 ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.
 
*Οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι δηλωμένοι στον κατάλογο θα αγωνίζονται ηλικιακά μόνο με την ομάδα που δεν έχει κατάλογο ποδοσφαιριστών.
 
*Οι ποδοσφαιριστές που είναι δηλωμένοι σε κατάλογο, έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται ηλικιακά, μόνο στην ομάδα που είναι δηλωμένοι.
 
*Όσον αφορά νέες εγγραφές, (πρώτες εγγραφές), θα μπορεί να προστεθεί ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα που δεν υπάρχει κατάλογος ή αν υπάρχει θέση στον κατάλογο της ομάδας που αγωνίζεται με κατάλογο (όχι αντικατάσταση).
 
Ως εκ τούτου και σύμφωνα με όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται στην Προκήρυξη, ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων U-17 A΄ Κατηγορίας και Παίδων U-17 Β΄ Κατηγορίας δεν μπορούν να αγωνίζονται στα Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων U-17 Α΄, Β΄, Γ΄ Κατηγορίας (Προαιρετικά) εκεί που οι ομάδες τους επίσης συμμετέχουν, αφού οι ομάδες αγωνίζονται με κατάλογο ποδοσφαιριστών.
 
Το ίδιο ισχύει και για τα Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων U-15 και U-13 αντίστοιχα, εκεί όπου οι ομάδες συμμετέχουν σ΄ αυτά με περισσότερες από μία ομάδες.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent