Δηλώσεις προπονητών και αρχηγών

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015
Οι προπονητές των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Coca - Cola εξέφρασαν την ευχή να γίνει γιορτή τελικός της ερχόμενης Τετάρτης.
 
Πρώτος στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ Χριστάκης Χριστοφόρου και μεταξύ άλλων ανέφερε:
 
«Οι δύο ομάδες έφτασαν άξια στον τελικό και φαβορί για μας είναι το ΑΠΟΕΛ. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά και θα τα δώσουμε όλα για τη διάκριση. Να δούμε τον τελικό γιορτή για το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να καλέσω τους οπαδούς μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας».
 
Από την πλευρά του ο Μαρίνος Σατσιάς δήλωσε για το ραντεβού του τελικού:
 
«Η δική μας ομάδα έχει μπροστά της δύο τίτλους. Την Τετάρτη στον τελικό και ακολούθως τον τελικό του Πρωταθλήματος. Ευτυχίσαμε πέρσι και κατακτήσαμε το Κύπελλο, είμαστε πανευτυχείς που βρισκόμαστε και φέτος σε αυτό το θεσμό και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα.
 
Η ΑΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και δίψα για διάκριση. Το έργο το δικό μας είναι πιο δύσκολο και πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας μας με την αλληλοβοήθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
 
Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει και ο ηττημένος να χειροκροτήσει το νικητή. Καλώ τον κόσμο, όπως κάνει πάντοτε,  να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας».

Οι δηλώσεις των αρχηγών των ομάδων:
 
Μάριος Νικολάου (αρχηγός ΑΕΛ): «Εύχομαι ο τελικός να είναι μια γιορτή από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλοι, προπονητές και ποδοσφαιριστές είμαστε φίλοι μεταξύ μας και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι.
 
Είμαστε αντίπαλοι και έχουμε ένταση όσο διαρκεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας, μετά, τελειώνουν όλα. Αυτό εύχομαι να συμβεί και στον τελικό».
 
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (αρχηγός ΑΠΟΕΛ): Συμφωνώ με τα όσα έχει πει ο Μάριος ο οποίος στέλνει πολύ σωστά μηνύματα. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι ο κορυφαίος θεσμός στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, η οποία έχει ισχυρά κίνητρα, όπως αυτό της Ευρώπης αλλά και τους προηγούμενους χαμένους τελικούς.
 
Η δική μου ομάδα όμως έχει πολύ ισχυρότερα κίνητρα. Κατακτήσαμε και πέρσι το νταμπλ και θέλουμε να γράψουμε ιστορία, κατακτώντας το και φέτος. Αγωνιστικά, θα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Ο τελικός θα είναι 50 – 50 μεταξύ των δύο ομάδων. Ο καλύτερος, ας είναι ο νικητής και ο ηττημένος, ας τον χειροκροτήσει».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent