Δηλώσεις αρχηγών και προπονητών

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015
 Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Αλεξίου και ο αρχηγός της ΑΕΚ Χριστόφορος Πετρουής με το τρόπαιο του Κυπέλλου.
---------------------------------

Μιλώντας στην Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Futsal οι προπονητές και οι αρχηγοί του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ εξέφρασαν τις απόψεις τους για τον αγώνα, ευχόμενοι να γίνει ένας καλός τελικός που θα τον χαρεί ο κόσμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Χρυσόστομος Χρυσοστόμου (προπονητής ΑΠΟΕΛ):
"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση της στον  τελικό. Η παρουσία τέτοιων ομάδων στον τελικό είναι για το καλό του αθλήματος. Προετοιμαζόμαστε για να καταφέρουμε, μετά το Πρωτάθλημα να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί και λόγω ρόστερ και λόγω της πορείας μας στο Πρωτάθλημα. 

Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπολογίζουμε την ΑΕΚ γιατί σε ένα τελικό, όλα μπορούν να συμβούν. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Αυτά που έγιναν στον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος μας έχουν στεναχωρήσει. Καλούμε τον κόσμο που θα έρθει να μας συμπαρασταθεί σωστά και να συμπεριφερθεί όπως αρμόζει στη γιορτή του Futsal".
Πάμπος Χριστοφόρου (προπονητής ΑΕΚ): "Ευχαριστώ τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ για τα συγχαρητήρια και τα ανταποδίδω για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Είμασστε πολύ περήφανοι που φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. 

Από την στιγμή που φτάσαμε στον τελικό, θέλουμε το Κύπελλο και θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε. Εύχομαι ο τελικός να γίνει μια γιορτή του Futsal και ελπίζω πως θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας". 
Γιώργος Αλεξίου (αρχηγός ΑΠΟΕΛ) : «Αυτά που έγιναν στο Πρωτάθλημα, στον τελευταίο αγώνα, δεν τιμούν κανέναν και στεναχωρούν κυρίως εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε εντός των στόχων 100% και θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πορεία της. Ξέρουμε πως για αυτούς θα είναι ιστορική στιγμή ο τελικός. Εύχομαι ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός να νικήσει, ελπίζοντας πως αυτή θα είναι η ομάδα μου».
Χριστόφορος Πετρουής (αρχηγός ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Έχουμε ενώπιον μας μια πολύ δύσκολη αποστολή και παράλληλα, μια τεράστια πρόκληση. Η πρόκριση μας στον τελικό είναι ιστορική για εμάς και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε δώσει όρκο για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο, Εύχομαι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει τον αγώνα. Ας γίνει ένας όμορφος τελικός και να νικήσει ο καλύτερος»

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent