«Να γίνει γιορτή ο τελικός»

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015
Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό. Άλλες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα πάνω δεξιά.
------------------------------------
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola Γ' - Δ' Κατηγορίας.
 
Εκ μέρους της ΚΟΠ ο κ. Μενέλαος Μενελάου συγχάρηκε τις δύο ομάδες για την πρόκριση τους και ευχήθηκε να γίνει ένας τελικός γιορτή, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία Coca – Cola για τη στήριξη της προς το ποδόσφαιρο.
 
«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο τελικός θα είναι γιορτή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Συγχαίρουμε τις ομάδες που έφτασαν στον τελικό και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία» ανέφερε η κ. Ελένη Σολωμού εκ μέρους της χορηγού εταιρείας.
 
«Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτός ό ωραίος θεσμός και ευχαριστούμε την εταιρεία Coca – Cola για την υποστήριξη της και την ΚΟΠ για την απόφαση της να καθιερώσει τη διοργάνωση.
 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει ένας ωραίος τελικός και να τον απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Ελπίζω να κατακτήσουμε το τρόπαιο και όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα να το πάρουμε μαζί μας στην Κερύνεια», τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ κ. Φίλιππος Φιλίππου.
 
Ο Πρόεδρος του Ακρίτα κ. Σωφρόνης Σωφρονίου μιλώντας στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ανέφερε:
 
«Ευχαριστούμε την ΚΟΠ και την Coca – Cola για τη στήριξη της διοργάνωσης. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός και να γίνουμε η πρώτη ομάδα της Πάφου που θα κατακτήσει το Κύπελλο.
 
Καλούμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες και ο καλύτερος ας κερδίσει».
 
Ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ Μάκης Σεργίδης μεταξύ άλλων ανέφερε:
 
«Έχουμε ολοκληρώσει μια αρκετά καλή χρονιά και θα γίνει καλύτερη με την συμμετοχή μας στον τελικό. Μέσα από αυτή τη συμμετοχή μπορούμε να προβάλουμε και την Κερύνεια.
 
Η ΠΑΕΕΚ δεν είναι απλά ποδοσφαιρικό σωματείο, διαδραματίζει πολύπλευρο ρόλο. Είμαστε πολύ τυχεροί που η ΚΟΠ και η Coca – Cola μας δίνουν την ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την εμπειρία. Θα αγωνιστούν δύο πολύ καλές ομάδες με πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε να γίνει ένας τελικός που θα δώσει προβολή στις μικρές κατηγορίες».
 
Από την πλευρά του ο προπονητής του Ακρίτα Δημήτρης Ιωάννου δήλωσε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:
 
«Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία και χορηγό τη εταιρεία. Είμαι σίγουρος θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Θέλουμε η παρουσία κόσμου να είναι έντονη και να χειροκροτήσουν τις δύο ομάδες σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου».
 
Όπως είναι γνωστό ο τελικός θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου. Ώρα έναρξης του αγώνα 15:00.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent